nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

La xarxa s'omple de comentaris catalanòfobs aprofitant la desgràcia de la torrentada

Tot i l'enorme mostra de solidaritat de milers d'usuaris, entitats i institucions a Twitter, hem pogut veure durant aquests dies un allau de comentaris catalanòfobs aprofitant la tragèdia ocorreguda al Llevant de Mallorca.

Cal recordar que fins al moment s'han confirmat 12 víctimes mortals, set homes i cinc dones, arran de les inundacions. Quatre dels cossos varen ser localitzats a Artà, tres a s'Illot, tres més a Sant Llorenç i dos a Son Carrió.

Partits com el d'Aina Aguiló (SUMAM) o el de Jorge Campos (ACTUA -VOX) han aprofitat la desgràcia per a fer demagògia sobre el català acusant el Govern de destinar més doblers a la promoció de la llengua que a la seguretat ciutadana.

A ells, s'hi han sumat usuaris de la xarxa amb comentaris catalanòfobs:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Au, fa mes de 5 anys

Xerecooons!

Valoració:0menosmas
Per Xec, fa mes de 5 anys

No respecten res els nacionalistes espanyols

Valoració:4menosmas
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Una vegada més mostrau el pensament espanyol- lo diferent a lo vostro no té dret a viure- vos retretau cada dia, i si ens poguessim administrar no feis pute falta el que feis aquests comentaris, record els que vareu fer sobre l'avió estrellat de Norman Wings que ploraveu en castellá perque no anava plé de catalans, no sou més que uns cinics malenconats per no dirla més grossa.
Hara m'enter que se pot plorar en castellá, catalá, vasco o gallec, aquest desgraciat sap més que nosaltres, que ho ignoravem, i els altres li fan "el coro" A.L.P.M.

Valoració:7menosmas
Per remigio III, fa mes de 5 anys

Es donen a conèixer a la mínima. Són l'escòria de la humanitat i, no poden deixar d'actuar com tals. Cal mirar-los d'altra manera. Gràcies a aquests fems socials neixen flors de gran humanitat. Gracie a tots i totes les persones que obviant els llenguatges i les polítiques allarguen la mà al desgraciat. Són éssers humans.

Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Al final totes les rates acaben sortint de la clavaguera, i llavors les podem veure.

Valoració:12menosmas
Per Estornell, fa mes de 5 anys

S'ha de ser molt miserable per aprofitar aquests moments per anar (una altra vegada més) contra la llengua. Ells tots sols es retraten.

Valoració:13menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Primerament, la meva condolença als familiars de les victimes i a tots els afectats per les inundacions. Als catalans sempre ens han posat l'etiqueta de gasius i ara resulta que quan els espanyols ténen l'oportunitat de "demostrar" que ells son tan "esplèndits i solidaris" ara, resulta que s'amaguen en comentaris evasius i propagandistics i fins itot, ofensius comel de "pidiendoayuda ysollozando encastellano.Hi ha gent molt miserable i hi ha zones molt despreciables per la seva cultura i poca humanitat. Per part meva, teniu tota la solidaritat i tot alló que estigui al meu abast. Una abraçada.

Valoració:22menosmas
Per pep, fa mes de 5 anys

Aquestes coses no més ho pot dir mala gent ignorant.

Valoració:21menosmas
Per Angels, fa mes de 5 anys

Creo que todos los comentarios sobran si estuvierais aqui os dariais cuenta que hablamos todos los idiomas y las ayudas vienen de todas partes sin mencionar catalan ni castellano la solidaridat se llama buen corazon y sin criticas , damos las gracias a toda españa en general sin hacer politica .
Es vergonyoso leerlo

Valoració:21menosmas
Per Pepeta, fa mes de 5 anys

Vergonyós

Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente