nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Un dirigent de la Fundació Jaume III reconeix que té ganes de «fotre-li dues llosques a Cristòfol Soler»

El diari Ultima Hora ha fet públic un enregistrament d'una reunió de la Direcció de la Fundació Jaume III en la qual es pot escoltar perfectament com un dels dirigents de l'entitat gonellista reconeix que «tots tenim ganes de pegar-li dues llosques a Cristòfol Soler» i afegeix «però me contenc».

L'enregistrament, fet per un dels participants a la reunió amb el mòbil, correspon al debat de la direcció de la Fundació secessionista sobre la dimissió de Joan Font Rosselló com a membre d'aquesta.

En un moment del debat es parla de l'atac de Font Rosselló i altres gonellistes contra la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca perpetrat el 7 d'octubre de 2017.

Diversos dels participants a la reunió culpen Font Rosselló de l'atac a la paradeta, segons queda reflectit en l'enregistrament. La indignació es centra en el fet que Font va emetre una nota de premsa en nom de la Fundació desmarcant-la de l'atac. Però pocs dies després «va aparèixer un enregistrament» que demostrava tot el contrari. «Va jugar amb la nostra credibilitat i el nostre prestigi», diu un dels participants, perquè «tota la Fundació li va donar suport» i després varen veure que els havia utilitzat.

Durant el debat, un dels principals dirigents de l'organització secessionista va afirmar: «Tots tenim ganes de fotre-li dues llosques a Cristòfol Soler. Jo el primer. Però em contenc». Després es va insistir en que Font «ens ha enganyat», perquè els presents consideren provat que va atacar la paradeta de l'ASM i després va comprometre la Fundació amb un comunicat. «Això de la nota de premsa és gravíssim. Font no és de fiar», es va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ramon Ollè, fa mes de 6 anys

això no és, com a mínim, delicte d'odi?? carai amb els espanyolets, quina barra que tenen !!

Valoració:1menosmas
Per QUINA FOTO MÉS ILUSTRATIVA, fa mes de 6 anys

AIXÒ ES TERRORISME!

Valoració:15menosmas
Per Terrible, fa mes de 6 anys

Té ganes de pegar a don Cristòfol Soler, només perque pensa diferent d'ells. I tot és perque no ténen raó i ho saben, ja que si en tinguéssin, presentarien arguments i documents històrics autèntics, justificant les seves idees i no ho hauria lloc a per a la ràbia ni per a la agressivitat.
Llavors ploren quan els amics i coneguts els eviten.

Valoració:20menosmas
Per Ja ho sap, fa mes de 6 anys

El dissabte següent de que aquest energúmen fa tomar la paradeta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, hi va haver una riuda de persones que se varen fer socis, perque Mallorca no és el gonellisme ni els ultres espanyolistes, sinó que és tota la gent que la estima i estima la nostra cultura.
Així que com més animalades faci, més propaganda per la A.S.M.

Valoració:24menosmas
Per I?, fa mes de 6 anys

Bé. n´hi deu haver que tenen ganes que ell es mori prest... i no aviat!

Valoració:4menosmas
Per La veritat, fa mes de 6 anys

Si fos a la inversa, seria un delicte d"odi. Així, dubto que ldeixin fer el seu recoreegut.
Som a un estat, on el selvatges fan el que els hi dona la gana.

Valoració:24menosmas
Per Abrazo koala, fa mes de 6 anys

Me parece fatal. Y lo digo muy en serio.
Violencia nunca.
Además, a mí Soler me da penita.
Apetece algo así como echarle una mantita sobre los hombros y decirle; ya pasó, Tòfol. Ea, ea....

Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente