algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Detingut un home que va irrompre a Sant Pius X de Palma perseguint el capellà amb un ganivet

8545
Els fets s'esdevingueren a aquesta parròquia de Palma.

Agents del Cos Nacional de Policia van procedir a la detenció d'un home que va irrompre durant una missa a la parròquia de Sant Pius X -situada al carrer Beatriu de Pinós de Palma- i va perseguir al capellà amb un ganivet a la mà.

Els fets van ocórrer a la missa de les vuit de la nit. Mossèn Pere Dols, rector de la parròquia, estava presidint la celebració de l'Eucaristia quan, de sobte, un home identificat com Francisco I.L., de 52 anys d'edat i nacionalitat espanyola, va entrar al temple, visiblement alterat i en actitud molt violenta. El subjecte portava a la mà dreta un ganivet de grans dimensions i diversos talls, al braç i coll, que emanaven sang.

En entrar, el presumpte agressor cridava: «Capellà de merda. Quan me la xupaves per 20 euros no deies res. Et mataré».

En aquell instant, el sacerdot va emprendre la fugida a la carrera iniciant-se una petita persecució per dins el temple. Gràcies a la intervenció de diverses persones que es van interposar en el seu camí, el capellà va poder refugiar-se a la sagristia i tancar-s'hi fins a l'arribada de la Policia Nacional.

Alguns fidels, que no donaven crèdit al que estava succeint, can córrer atemorits pensant que es tractava d'un intent d'atemptat. Finalment, es va procedir a la detenció de l'home i es va comprovar que es tractava d'un pertorbat molt perillós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.