nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un policia de Llucmajor mor en un accident de trànsit en acte de servei

Va perdre la vida a Cala Pi després d'estavellar el cotxe patrulla contra un camió

20932
Estat en què quedà el cotxe de la Policia Local després de xocar amb el camió. | V. V.

Morir en acte de servei. Un veterà oficial de la Policia Local de Llucmajor va perdre la vida ahir horabaixa a Cala Pi després d'estavellar el cotxe patrulla contra un camió quan anava a una urgència policial. La mort de Pere Maimó Crespí, de 54 anys, ha causat una profunda commoció entre els seus companys i a tota la localitat, on era molt apreciat.

Devers les quatre de l'horabaixa, la centraleta de la Policia Local va rebre una trucada alertant d'una baralla entre dos veïns de Cala Pi. Una dotació amb dos agents va acudir a la direcció assenyalada, sense saber que Pere Maimó, l'oficial que ahir capvespre era de guàrdia, també es dirigia cap allà en un altre cotxe oficial.

Maimó anava sol i en un tram lleugerament corb, a un quilòmetre de Cala Pi, va perdre el control del turisme i es va estavellar frontalment contra un camió que circulava en l'altre sentit.

Pere Maimó sembla que va morir a l'acte, a causa del brutal impacte, mentre que el xofer del camió en va sortir il ·lès. L'altre vehicle patrulla de la Policia Local va arribar poc després i els agents varen quedar horroritzats en descobrir que la víctima era el seu comandant.

Fins a aquest punt quilomètric es varen desplaçar bombers, que varen rescatar el cos sense vida del cotxe destrossat, ambulàncies, policies locals i guàrdies civils, que es varen fer càrrec de la investigació. Tot apunta que Maimó va perdre el control del vehicle per una placa de gel sobre la calçada, encara que l'informe de la Guàrdia Civil no està acabat.

El comandant Domingo, cap del Sector de Trànsit, va ser present a l'escena de l'accident i coordinà tot l'operatiu, que es va allargar diverses hores. El cos sense vida de l'oficial va ser traslladat fins a l'institut anatòmic forense i el jutjat de guàrdia de Palma va ser informat de l'accident mortal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià Amengual, fa mes de 11 anys

Pere, esteim segurs que allà on siguis faràs que els que t'enrevoltin si sentiran bé i alegres, tots els teus amics i amigues que vàrem compartir els anys de magisteri i que cada any ens retrobam t'enyorarem molt.
Sempre has estat un exemple de professionalitat en la teva feina de policia local, basta veure l'estimació dels teus companys i dels ciutadans de Llucmajor .
Deixes un gran buit en les persones que estimam el nostre pais i la nostra cultura i aquesta estimació la vares saber inculcar als teus fills. Una forta abraçada.

Valoració:15menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys

Molts d´ànims a la família i en pau descansi. Una llàstima que passin aquestes coses.
Malauradament, massa camions de construcció i massa turismes que van a gran velocitat circulen pes camins que van a Cala Pi i Es Pas. Això s´ha de frenar que qualque manera, o aquest fet no serà es darrer.

Valoració:9menosmas
Per escoltava, fa mes de 11 anys

una ferrada molt grossa per la seva familia na caterina la seva esposa, els seus fills, la germana , familiars i taambé per n´apolonia, molts d´anism i cap endevant ell era entrenyable i llluitador, una forta bessada per tots voltros.

Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente