cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

El jutge envia a la presó l’home que atropellà i matà una jove al Marítim

27798
Miguel F.F., l’administratiu de 31 anys, declarà ahir dematí. | Nuria Rincón

"No em vaig aturar perquè no em vaig adonar que havia atropellat aquesta al·lota". Miguel F. F., l'administratiu de 31 anys detingut per l'atropellament mortal i posterior fuga al passeig Marítim de Palma, declarà ahir en el jutjat de guàrdia i mantingué que el vidre esquerdat del seu vehicle li havia impedit veure el que havia passat. Enrique Morell, el magistrat, no el va creure i l'envià a la presó sense fiança.

L'acusat va passar la nit de dissabte a diumenge en els calabossos de la Policia Local de Palma i a les nou i mitja d'ahir al matí un vehicle el traslladà fins als jutjats de l'avinguda d'Alemanya. Fonts de la investigació assenyalaren que el conductor arribà "completament destrossat" i que no deixà de plorar. Miguel F. F. va ser representat per l'advocat Tomeu Oliver.
La declaració tingué lloc en el Jutjat d'Instrucció número 9, que ahir estava en funcions de guàrdia, malgrat que tot fa pensar que les diligències es traspassaran en breu al número 7.

El conductor mantingué en tot moment que no havia estat conscient de l'atropellament mortal de Carolina Risco Sánchez, una jove de 22 anys d'Inca, que a les 06.20 hores del matí travessava el passeig Marítim acompanyada d'una amiga.

Segons la seva versió, sentí un cop fort i de sobte es va rompre el vidre davanter, per la qual cosa no pogué veure res. Després, sempre segons el seu relat, continuà circulant perquè no sabia què havia passat. Fonts policials descarten aquesta versió i asseguren que és "quasi impossible" que Miguel F. no sabés que acabava d'atropellar algú. El jove explicà que circulava pel carril central del passeig Marítim quan sentí el fort cop. A més a més, va rebutjar que fos un conductor novell i assegurà que feia nou o deu anys que tenia el carnet de conduir.

El seu advocat, Tomeu Oliver, anuncià ahir que avui té previst recórrer l'acte de presó. Segons el lletrat, es tracta d'un desgraciat accident i el seu defensat, que donà una taxa molt alta d'alcoholèmia (0,81), mai no fou conscient de l'atropellament. Explicà que no estava d'acord amb les asseveracions del jutge:"L'acusat pot tornar a cometre el mateix delicte".

Carolina Risco Sánchez, que cursava Turisme a la Universitat de les Illes Balears, havia sortit amb unes amigues. La festa acabà en tragèdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco, fa mes de 11 anys

Quan el varen haver agafat li va venir la plorera...

Valoració:4menosmas
Per Pere, fa mes de 11 anys

Està totalment prohibit conduir superant les taxes d'alcoholèmia, per tant, és un gran error.

Valoració:1menosmas
Per m, fa mes de 11 anys

Si, és una animalada, encara que l´al.lota va atravessar sense poder. Tot és una pena molt grossa que podria haver-se evitat..

Valoració:1menosmas
Per tomeu, fa mes de 11 anys

El fet de conduir amb una alta tassa d'alcoholèmia i patir un accident tant greu com el succeït no hauria de ser atenuant sinó gravamen.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente