cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

Baleària clou les tasques de descontaminació del vaixell encallat a Formentera

La companyia continua treballant en el pla de reflotament del vaixell que serà presentat davant de la Capitania per a la seva aprovació

56186
Baleària ja ha finalitzat la tasca de neteja i ha presentat el pla per reflotar el ferri. | GUILLERMO ROMANI

La naviliera Baleària ha finalitzat les tasques de descontaminació del fast ferri 'Maverick Dos' que va quedar encallat el passat dimecres a l'illa de la Torreta, a Formentera, i continua treballant en el pla de reflotament amb la intenció que aquest sigui aprovat en els pròxims dies.

En un comunicat, l'empresa ha indicat que les tasques de neteja i descontaminació seran verificades en "les pròximes hores" per  Capitania Marítima. Així, han detallat que els treballs han extret "el combustible, els olis, bots de pintura així com els productes químics de netedat que hi havia al vaixell".

A més, Baleària contínua treballant en el pla de reflotament del vaixell que està previst que sigui presentat "en els pròxims dies" davant de la Capitania Marítima per a la seva aprovació i posterior execució. Una vegada aprovat, es detallarà el procediment així com el termini estimat per a la realització del reflotament.

D'altra banda, la companyia està aportant "totes les dades i documentació" que la Comissió Permanent d'Investigació d'Accidents i incidents marítims els ha requerit per poder determinar les causes de l'incident.

En aquest sentit, Baleària no es manifestarà fins que es pronunciï l'esmentada comissió, òrgan dependent del Ministeri de Foment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.