nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Cerquen Ozana a la finca d'un clan gitano a Lloseta

Durant unes sis hores, la Guàrdia Civil buidà dues fosses sèptiques per intentar trobar, sense èxit, les restes del cadàver de la brasilera d'Inca assassinada l'any 2006

Una finca de Lloseta pertanyent a dos clans gitanos de Son Banya va ser escorcollada ahir per la Guàrdia Civil a la recerca del cadàver de María Ozana Dos Santos, la prostituta brasilera assassinada el 2006 i el cadàver de la qual continua sense aparèixer.

D'un temps ençà, la Policia Judicial havia rebut una informació que la dona podia estar enterrada en dues fosses sèptiques de la finca de ses Clotes, a prop de la cimentera de Lloseta. Es tracta d'una propietat del Charly i el Forris, dos presumptes narcotraficants de Son Banya que, precisament, eren els amos dels dos prostíbuls d'Inca i Llubí on exercia María Ozana.

De fet, els investigadors creuen que el treball de la brasilera va estar directament relacionat amb la seva desaparició i per això ahir els agents es decidiren a buidar les dues fosses. L'operatiu es va iniciar poc abans de les deu del matí, quan un camió cisterna va treure l'aigua del primer pou. El mecanisme que es va seguir va ser idèntic amb els dos forats: primer es buidaren i després l'aigua es va abocar en un descampat, on els investigadors, proveïts de rasclers, separaren minuciosament qualsevol resta no líquida. El procediment es va prolongar durant hores sota un sol de justícia, i els agents van utilitzar vestits blancs especials i màscares. A mesura que s'anà coneixent el que ocorria a la finca de ses Clotes, nombrosos periodistes s'hi amuntegaren als voltants.

Escorcoll

L'escorcoll als terrenys de Lloseta estava avalat per una ordre judicial i fonts pròximes al cas van informar que "era una possibilitat important que el cos de María Ozana fos en una de les fosses, així que havíem de descartar-la". Sobre les tres de l'horabaixa, el capità de la Policia Judicial que va dirigir la recerca va ordenar desmuntar l'operatiu, tenint en compte l'absència d'indicis sobre la brasilera desapareguda. El cas, emperò, continua obert i no es descarta que hi hagi pròximes novetats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.