algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Un motorista mor a Manacor després d'un xoc amb un vehicle

Els Bombers de Palma han de rescatar una conductora que quedà atrapada a causa de l'impacte contra un arbre

44024
Els agents realitzen medicions en el lloc del sinistre. | Ferran Aguiló - G.M

Un home de 50 anys va morir ahir horabaixar després de topar la motocicleta que conduïa amb un automòbil. La col·lisió es produí a les tres i mitja de l'horabaixa a la sortida de Manacor, al camí de Son Fangos, a l'altura de la residència d'Asprocom. Fins al lloc de l'accident es varen desplaçar unitats del SAMU 061, que intentaren reanimar la víctima. També hi intervingueren la Guàrdia Civil de Trànsit i la Policia Local de Manacor, que investiguen les causes de l'impacte.

Aquest fou l'accident més greu registrat ahir a Mallorca, si bé la humitat del paviment per la pluja hauria provocat dos accidents més, un a Palma i un altre a Andratx, amb un resultat d'un ferit. Una dona va haver de ser rescatada de l'interior del vehicle pels Bombers de Palma després de quedar atrapada en topar contra un pi a l'autovia Palma-Andratx, un poc abans de la sortida de Bendinat.

La víctima circulava devers la una del migdia quan va perdre el control del turisme. Minuts abans havia plogut per allà, per la qual cosa una de les hipòtesis que es plantegen és que quedàs humitat a la calçada. La dona va sortir de la carretera i impactà contra un arbre de cara, pel costat del conductor. La col·lisió destrossà el frontal del vehicle i deformà l'habitacle, de tal manera que la conductora hi quedà atrapada va haver de ser ajudada. En principi no patí danys greus, tot i l'espectacularitat del sinistre. La víctima es queixava del maluc i del costat i fou traslladada a un centre hospitalari pel Samib i el 061.

A la carretera vella de Camp de Mar, a Peguera, una jove de devers vint anys també va perdre el control del vehicle en un revolt tancat, on se solen acumular bassiots després de ploure, com va passar ahir. La jove circulava en direcció a Peguera quan se'n sortí i va fer diverses voltes de campana. Afortunadament, en resultà il·lesa.
Per altra banda, un home de 60 anys fou atropellat ahir dematí a la plaça del Progrés de Palma. Com a conseqüència, va patir un traumatisme cranioencefàlic i una fractura de fèmur i fou traslladat a la clínica Juaneda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.