algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Màxim risc

Grups de menors practiquen perillosos salts en un penya-segat de Peguera i en pengen les fotos a internet. Les seves temeritats han estat denunciades per alguns cibernautes

Les peripècies i entreteniments d'un grup de menors de Mallorca va estar a punt d'acabar en tragèdia. Un vídeo publicat a Youtube.com ha posat novament d'actualitat la falta de sentit comú i la perillositat d'algunes accions juvenils.

Diversos veïns de Peguera han denunciat públicament que un grup de joves, pel que sembla, menors d'edat, es dediquen a realitzar salts temeraris i de gran perillositat des de les terrasses dels apartaments situats entre la costa de les Teules i la costa de Bendinat, a la urbanització de Cala Fornells, a Peguera.

En les imatges penjades a la xarxa es pot apreciar com un jove es llança des de la terrassa d'uns apartaments al buit, a una alçada que oscil·la entre els 20 i 25 metres.

La perillositat del salt es veu agreujada per la proximitat de les roques i la falta de profunditat, en algunes zones, de l'aigua. Una simple lliscada, ràfega de vent o distracció podria derivar en un accident mortal.

"Aquesta zona és molt tranquil·la. Aquí hi sol venir un turisme d'un alt poder adquisitiu. De vegades hi vénen aquests mocosos, que són d'aquí, no tenen dos dits de front i es posen a fer el gamba, conclou un resident de la urbanització.

Els vídeos corresponen a la passada temporada d'estiu, però els veïns afirmen que "fins fa un parell de dies, abans que arribés el mal temps, era freqüent veure aquest tipus de temeritat".

A les Balears, aquesta temporada han mort un total de cinc joves que es van precipitar des dels balcons de les habitacions a l'hotel, quan miraven d'arribar a les estàncies contígües o a les piscines.

Els hotelers de les Balears fins i tot es plantejaren mesures per evitar que els joves turistes que s'allotgen als seus establiments saltin d'un balcó a un altre o la piscina, però la xarxa posa de manifest que n'hi ha molts que continuen posant les seves vides en perill a la costa de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.