cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

Detingut un home per amenaçar els pares amb un ganivet

L'arrestat es va atrinxerar a casa seva i la Policia Local el va ruixar amb un esprai de defensa per evitar una tragèdia

117694
Dos policies locals, en el moment que custodiaven el detingut. | V. Vasilev

Eren les 03.02 hores de la matinada d'ahir quan la central del 092 alertava totes les unitats de la presència d'un home que s'estava atrinxerant a casa seva amb un ganivet de grans dimensions i que amenaçava de mort els seus pares en un alt grau d'alteració. Les primeres notícies eren una mica contradictòries i la informació escassa, però nombroses dotacions de la Policia Local es traslladaren fins al lloc del succés. Els fets es van produir al número 16 del carrer Berenguer, a Palma. Quan la Unitat d'Intervenció Immediata (UII) hi arribà, va localitzar una dona, d'uns 66 anys, visiblement afectada i atemorida.

Es tractava de la mare del jove. En veure els agents, la dona els va explicar que el seu fill els havia amenaçat de mort i que tenia un ganivet de 22 centímetres de fulla a les mans i que estava disposat a utilitzar-lo. A més, la víctima va comunicar als policies que el seu fill acabava de sortir de la presó i de complir una condemna i que estava en tractament psicològic. Els progenitors van aconseguir escapar del domicili en un moment de distracció del fill i en varen alertar la Policia. Els pares del sospitós també van avisar els responsables policials que a l'interior de l'habitatge hi havia dues joves de 20 i 24 anys anys, respectivament. Es tractava de la germana de l'acusat i d'una amiga que havia decidit quedar-hi a dormir aquella nit. Tot seguit, quatre agents van pujar a l'immoble.

Després de llançar la porta a baix es van endinsar a l'habitatge i van localitzar el delinqüent assegut a la taula de la cuina amb el ganivet a la mà i en actitud amenaçadora. Mentre tres policies de la UII tractaven d'entaular una conversa amb ell i tranquil·litzar-lo, un quart agent es va amagar darrere dels companys amb un esprai de defensa. Després de diversos intents fracassats perquè el subjecte desistís de l'actitud violenta i amenaçadora, els agents van decidir actuar. Mentre que els negociadors realitzaven tasques de distracció, el quart agent va sortir, per sorpresa, i el va ruixar. El presumpte agressor va quedar adormit, instant en el qual els policies s'hi van abalançar i van aconseguir reduir-lo. El detingut respon al nom de Vicente G.G., té 42 anys i ja tenia altres antecedents penals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.