algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Mor atropellat quan cercava caragols

Un veí de Cales de Mallorca de 70 anys va perdre la vida després de ser envestit per un tot terreny que conduïa una dona alemanya a la carretera de Son Macià

Un veí de Cales de Mallorca (Manacor) va perdre la vida a primera hora d'ahir, després de ser atropellat per un tot terreny quan cercava caragols per la vorera de la carretera que uneix Son Macià amb Cales. La víctima mortal és un italià de 70 anys que respon a la identitat de Cristofero Melis i que tenia com a costum sortir a passejar cada matí per la carretera secundària, segons informaren ahir fonts judicials. Ahir, ben prest, plovia a Manacor i Cristófero decidí anar a cercar caragols.

Saludava

Segons les dades de la investigació, l'italià s'adonà que hi havia un autobús que s'acostava i saludà el conductor. En aquell moment, circulava per l'altre tram de la via un tot terreny Mercedes Benz, menat per una dona alemanya, que no pogué evitar el septuagenari. L'impacte va ser tremend i la víctima va sofrir lesions fatals, que li van causar la mort. El conductor de l'autocar es va posar en contacte amb els serveis d'emergència i va explicar el que acabava de succeir. Policies locals de Manacor, guàrdies civils de Trànsit i una ambulància es van dirigir al punt quilomètric 2.700, on es va produir l'accident.

Quan els equips d'emergència hi van arribar, la víctima ja havia mort i no es va poder fer res. La carretera va quedar tallada al trànsit mentre els agents recactaven el corresponent atestat i s'hi van registrar algunes retencions. Tanmateix, no es tracta d'una via que suporti un trànsit especialment intens, per la qual cosa l'embós no va ser gaire intens. Poc després, el Jutjat de Manacor va autoritzar l'aixecament del cadàver i l'empresa funerària va retirar les restes mortals de la carretera. Avui és previst que li practiquin l'autòpsia.

No va ser l'únic xoc

"No falla, quan cauen dues gotes ja tenim complicacions". D'aquesta manera, s'explicava ahir dematí un guàrdia civil de la Comandància de Palma quan informava dels accidents provocats per la pluja. El mal temps es va perllongar fins a primera hora de l'horabaixa i va ser en aquesta franja horària quan es dispararen els xocs i col·lisions en cadena, gairebé tots amb escassos danys materials. Afortunadament, no s'hagueren de lamentar més víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 4x4 pels pagesos i constructors, i sempre fora d'u, fa mes de 14 anys
I és que ja ho diuen, que els 4x4s són els cotxes més segurs... per al conductor del mateix... Esfereïdora la quantitat de mamàs i papàs que va a cercar els fillons a l'excola amb màquines de matar com aquestes, que par altra banda ocupen més puesto i contaminen més que qualsevol altre vehicle.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente