cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Detinguts a Mallorca dos homes per maltractaments a l'àmbit familiar

La Guàrdia Civil ha detingut en les localitats mallorquines de Sóller i Pollença el ciutadà colombià Miguel Angel P.M. i el ciutadà cubà Georvel V.P., de 42 anys, respectivament, pel delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.

D'altra banda, la Guàrdia Civil va arrestar a Palmanova al súbdit britànic Stephen H., de 53 anys, com a presumpte autor d'un delicte de lesions a una dona que treballava de cambrera en una cafeteria, mentre que a Artà va procedir a la detenció de Juan José G.G., de 52 anys, com a presumpte autor d 'un delicte de robatori amb força, com a conseqüència de forçar la porta d'un vehicle.

Alhora, agents de la Guàrdia Civil d'Es Mercadal, van detenir, en col·laboració amb Policia Local, a Roberto Carlos G.A., de 32 anys, i Juan Antonio P.R., de 26 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori, i van confiscar una televisió i una cartera que prèviament havien sostret d'un domicili.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil de Binissalem va procedir a l'arrest d'Oscar D.S., de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori de joies en un domicili, mentre que en Santa Eulalia va detenir a Sonia P.F., de 22 anys, com a presumpta autora d'un delicte de furt de dos televisors i un quadre, valorats en 1.120 euros, d'un apartament turístic on s'allotjava, abandonant el mateix sense abonar la factura.

Finalment, la Guàrdia Civil de Sant Antoni va arrestar al súbdit marroquí Raixid T., de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, i va confiscar set glans d'haixix, amb un pes total de 37,7 grams.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.