nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El jutge envia a la presó l'acusat del brutal assassinat de Son Oliva

Miguel S. B. matà divendres el company de la seva exdona, trenta anys després d'haver desaparegut

Presó incondicional sense fiança i ingrés immediat al centre penitenciari de Palma per a Miguel S. B., de 66 anys i acusat d'assassinar amb una barra de ferro un home a Son Oliva. Aquesta ha estat la decisió del jutge Ignacio López Sola, en fucions de guàrdia ahir als jutjats de l'avinguda Alemanya de Palma. L'arrestat hi arribà a les 16.30 hores emmanillat al costat d'un altre detingut. Miguel baixà del furgó policial cobrint-se el rostre, a fi que no pogués ser retratat pels nombrosos fotògrafs i càmeres de televisió que l'esperaven.

Miguel S.B. tornà a Palma 30 anys després d'haver desaparegut i d'haver abandonat la dona i dos fills, matà el company de l'exesposa, Juan Molero Moreno, després d'agredir-lo al cap amb una barra de ferro. L'agressor, que, segons informació facilitada per la Policia Nacional, havia estat detingut en 30 ocasions tenint en vigor sis reclamacions judicials, cometé el presumpte homicidi a les 05.50 hores de divendres a un aparcament públic ubicat al carrer d'Enric Granados número 11, a la barriada de Son Oliva. Juan Molero Moreno es disposava a anar a la bugaderia on feia feina quan, minuts abans de les sis del matí, fou assaltat presumptament per Miguel. Després d'assestar-li diversos cops amb una barra de ferro de gran mida, continuà el recital de cops fins que un jove veí, que presencià els fets des de la seva finestra, li recriminà a crits la seva actuació i baixà ràpidament per socórrer la víctima. Poc després, l'agressor, de nacionalitat espanyola i que també portava en el moment de l'homicidi un ganivet, fou arrestat per una dotació de la Policia Nacional.

Aquest cos de seguretat s'encarregà de la investigació, si bé ja ha transcendit que fou premeditat, ja que, després de 30 anys desaparegut i sense que la seva família en conegués seu parador, cercà l'actual parella de l'exdona per copejar-lo brutalment fins acabar amb la seva vida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joae Maria Ferrer Gelabert, fa mes de 14 anys
L'agressor, que, segons informació facilitada per la Policia Nacional, havia estat detingut en 30 ocasions tenint en vigor sis reclamacions judicials,

Me pregunto y se pregunta la gente

Que fallan los jueces o los policias, o la sociedad en general???
Valoració:50menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente