algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

19 hores desaparegut

Desenes de policies van pentinar el parc de la Riera cercant un nin de 8 anys, que fou localitzat en perfecte estat, ahir horabaixa

La Policia Nacional es mobilitzà ahir per pentinar el parc de la Riera, l'estadi Lluís Sitjar i el curs del torrent a la recerca d'un nin de 8 anys que passà gairebé 20 hores desaparegut. Al final, el menor fou trobat al costat d'un amic, no gaire lluny del cementeri de Palma, en perfecte estat.

A les vuit de l'horabaixa de dimarts, el petit Sebastián sortí de casa seva i baixà el carrer Pascual Ribot cap al parc de la Riera. Tenia previst jugar-hi a futbol, però no tornà a casa. Amb la fosca, la família, d'origen colombià, es mostrà molt preocupada i interposà la corresponent denúncia. La Policia Nacional investigà els fets i esperà la primera llum del dia per muntar un gran dispositiu de recerca. La Unitat del Subsòl registrà clavegueres i túnels mentre un helicòpter del CNP, que vingué des de Manacor, sobrevolà els descampats que delimiten el parc, en els quals hi ha una gran quantitat d'escombraries i brossa.

A les tres de l'horabaixa, quan el pessimisme creixia entre totes les unitats, Sebastián fou localitzat a prop del parc i sense cap dany. En tornar a casa havia trobat un amic, que l'havia convençut per passar la nit a fora, com una aventura. El menor fou duit amb la família, que esperava desesperada les notícies.

L'ombra d'un pederasta

Totes les alarmes es van encendre en saber que la desaparició de Sebastián havia coincidit amb la presència a Son Moix d'un home que havia estat enregistrant en vídeo alguns menors. Un vigilant jurat, estranyat per l'actitud del desconegut, apuntà la matrícula del cotxe i, així, la Policia aconseguí localitzar-lo. Al final, l'individu no tenia res a veure amb la desaparició del menor d'origen colombià, però ara s'investiga per què filmava els al·lots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.