muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Ferida greu una jove en caure d'un cinquè pis a Magaluf

Les làmines metàl·liques del bar que hi ha a baix esmorteïren el cop fort

Una jove de 21 anys ingressà ahir en estat molt greu a Son Dureta després de caure d'un cinquè pis en uns apartaments de Magaluf. La Guàrdia Civil inicià una investigació per identificar-la i aclarir què va passar als apartaments Siroco de Punta Balena al voltant de la una de la matinada.

En aquesta hora, nombroses persones que eren per la zona s'endugueren un esglai en sentir un renouer i veure, acte seguit, una dona plena de sang en terra. Els serveis d'emergència reberen diverses cridades i ràpidament arribaren al lloc efectius de la Policia Local de Calvià, la Guàrdia Civil de Palmanova i sanitaris del 061.

Segons sembla, l'al·lota va caure des d'un apartament del cinquè pis sobre les lamines metàl·liques del sòtil de la terrassa d'un bar que hi ha a la planta baixa de l'edifici. El sostre es begué la caiguda, però la víctima, de nacionalitat britànica, patí lesions molt greus.

El personal sanitari aconseguí estabilitzar-la i fou evacuada en una ambulància a l'hospital de Son Dureta, on quedà ingressada a la Unitat de Cures Intensives. La jove no es troba de vacances a Mallorca, sinó que resideix a la zona de Magaluf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillemet, fa mes de 14 anys
Aquesta doneta tenia pressa per arribar al bar d'abaix.
Valoració:0menosmas
Per roser, fa mes de 14 anys
@ barrufet-si has llegit la noticia,diu que no era una turista sinó que residia aquí.De totes maneres tens raò en quand a que hi ha massa turisme de borratxera.
Valoració:3menosmas
Per Barrufet, fa mes de 14 anys
Són els efectes del turisme alcohòlic que des de fa anys impera i s'ha potanciat a la zona.
Valoració:3menosmas
Per Es Botones, fa mes de 14 anys
No se per quina raó els inglesos cauen dels balcons i els alemanys cauen o se perden per la serra de Tramuntana, cada any hi ha repetició de casos semblants.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente