nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Sis ferits en un xoc múltiple a la ronda d'Alcúdia

Dos nins de tres i deu anys d'edat es troben ingressats a Son Dureta en estat greu; un d'ells va haver de ser reanimat

Dos nins de tres i deu anys d'edat es troben ingressats en estat greu. La furgoneta en què viatjaven va resultar implicada en un xoc múltiple amb un microbús i un tot terreny.El seu pare, que conduïa el vehicle, també quedà ferit greu amb una fractura a la clavícula.

El nin més petit és qui pitjor està dels tres i arribà a entrar en aturada cardiorespiratària diverses vegades a causa d'un fort traumatisme al tòrax, per la qual cosa va haver de ser reanimat pels serveis sanitaris i el seu estat és crític. Un fou tret de l'interior del vehicle pels bombers, ja que hi havia quedat atrapat.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Palma posaren en marxa un dispositiu d'acompanyament perquè les ambulàncies arribassin tan ràpid com fos possible a Son Dureta.La situació dels deu ocupants del microbús és menys greu: tres d'ells van ser evacuats amb ferides lleus i la resta es troba bé. Tots eren turistes de Dinamarca, per la qual cosa els serveis d'emergències es van posar en contacte amb el consolat, ja que l'112 hi manté un conveni de col·laboració.

Quant als ocupants del tot terreny, no van sofrir danys. Aquest vehicle, a més, portava un remolc amb una barca.L'accident es va produir a la ronda del Port d'Alcúdia devers les cinc de l'horabaixa. Segons la primera hipòtesi, la furgoneta s'incorporava a la via i va col·lidir contra el microbús en ignorar un stop.

Aquest darrer vehicle, en el qual viatjaven entre 15 i 20 persones, va perdre el control i va pegar al tot terreny, en el qual anaven cinc persones.Immediatament, l'112 va activar un dispositiu d'emergència que fou especialment ampli.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.