algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Pallissa brutal per intentar evitar un atracament

L'hostaler d'una finca va encalçar un grup d'intrusos que hi havia accedit i aquells li trencaren un braç i li desfiguraren la cara

38208
Entrada del camí que condueix cap a la finca. | J.J

Un grup de cinc atracadors armats amb una pistola volia robar dins una finca de la urbanització Son Roqueta de Palma, però allò que no esperaven és que l'hostaler hi fos. Per part d'aquest, la sorpresa fou que en acostar-se a ells rebé una brutal pallissa, que acabà amb un braç i un dit trencats i que li deixà la cara desfigurada. Fa uns dies, un Renault 19 va aprofitar que les portes d'una gran finca eren obertes per entrar-hi, presumptament amb la intenció de robar. Els investigadors consideren que els atracadors creien que a la casa no hi havia ningú, però quan l'hostaler, que viu als baixos, va assabentar-se de la presència dels intrusos va anar a encalçar-los tot confiat. Sorpresos, els homes reaccionaren amb extrema violència. Varen encanonar-lo amb la pistola i, després d'un forcejament, varen propinar-li una forta pallissa que finalitzà amb l'agredit a l'hospital.

Tot i que s'endugueren 500 euros, finalment els intrusos no varen tenir l'oportunitat d'escorcollar l'habitatge a fons i, després de l'agressió, agafaren el Renault 19 i enfilaren el camí de tornada cap a la plaça Verge Miraculosa. El que es desconeix és quina de les dues possibles direccions van prendre: Son Anglada o la Vileta.
L'hostaler, un cop observat pels metges, fou entrevistat pel Grup d'Atracaments del Cos de la Policia Nacional (CNP) perquè explicàs els fets i descrivís físicaments els individus.

Paral·lelament, agents del CNP estan preguntant entre els veïns per tal de descobrir si algú va veure cap a on es dirigí el cotxe. Se sospita que els atracadors, dels quals se sap que eren tres homes i dues dones, puguin ser d'una banda organitzada especialitzada en robatoris violents. Si bé encara no s'ha practicat cap detenció, els agents han intensificat els esforços amb l'objectiu de trobar els membres de la banda ja que la notícia ha creat alarma social entre els residents. Aquests estan preocupats per la inusual violència usada i temen que el grup torni a la zona. Per això mateix, demanen tant a la Policia Local com a la Policia Nacional que patrullin amb més freqüència per l'àrea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou de xusma a Mallorca, fa mes de 14 anys
Aquesta mateixa xusma és la que es manifesta en contra de la nostra llengua, juntament amb els feixistes espanyols. Que s'en vagin JA!
Valoració:4menosmas
Per GOOD BYE SPAIN, fa mes de 14 anys
Ja fa molts d'anys que Mallorca està plena de xusma. Anau a fer una visita a la presó i veureu com la immensa majoria dels presos són forasters. Això demostra que tota aquesta colla de babaus han vengut a Mallorca perque "estamos en España" i això és una colònia de idem. La sol·lució com ja han dit és la independència dels països catalans. ESPANYA A FER PUNYETES!!!!!!!!!!!!!!
Valoració:9menosmas
Per Carles Morlà, fa mes de 14 anys
El que és clar és la manipul.lació periodística, perquè el periodista que ha escrit la notícia no publica qui són els criminals?
Estic ben segur que no ho fà perquè no eren mallorquins.
Gràcies a tots els que fan possible que cada dia mallorquins rebin pallisses, siguin atracats, insultats, etc. gràcies progressistes de Mallorca.
Valoració:27menosmas
Per basta de beneïtures: LLIBERTAT!!!, fa mes de 14 anys
Lo únic viable es la INDEPENDÈNCIA política de les Illes Balears respecte a Espanya, dins d'un estat federat format pels diversos Països Catalans.

Barco de rejilla a tots els inadaptats socials que venen aquí i en dos dies es creuen que Mallorca es seva!!!. Barco de rejilla als forasters (basta de moralismes: es foraster qui ho vol ser i qui no s'integra), als estrangers que rebutgen la nostra cultura (Middelmann,...), a les màfies composades per inmigrants (russos, senegalesos, rumans, colombians,...), i a tothom que suposi un perill pel benestar, la pau, la convivència, la igualtat i l'economia dels PaIsos Catalans.

Volem INDEPENDÈNCIA. Volem riquesa, pau, i benestar. No volem màfies, delinqüents, lladres, assassins. Volem viure tranquils!!!

Dins Espanya això no serà mai possible.

Només amb l'enteniment PSM + ERC + Entesa es pot aconseguir això. Que ningú no en tengui cap dubte!!!.
-
Valoració:19menosmas
Per Ja n'hi ha prou! Ahir a Ferreries, avui a Palma, fa mes de 14 anys
Des de l'esquerra hem d'asumir que la protecció dels ciutadans ha d'estar per damunt de suposades postures "humanitàries" que al cap i a la fi no fan més protegir als delinqüents en detriment de les víctimes. Si els dirigents de l'esquerres no asumeixen aquest principi hauran de veure com anirant perdent votants en benefici de la dreta. la meva proposta es: 1. Expulsió de per vida als estranger delinqüents. 2. Que s'arribi a un acord amb els països d'origen dels delinqüents en el sentit de que les penes imposades pels tribunals espanyols siguin complides en aquells països. Si aquests països es neguen, l'estat espanyols hauria de expulsar a tots els emigrants procedents d'aquests països, privant-los dels ingressos per divises que generen aquest emigrants. Pens que seria una bona mesura de pressió.
Valoració:19menosmas
Per Mare de la Mare Teresa., fa mes de 14 anys
Ben segur que eren d'aquestes bandes organitzades que vénen de fora, i mos volen fer creure que no hi ha relació entre delinqüència i aquests "nouvinguts" (no direm la paraula que quasi tots pensam, perque llavors surten els "protectors" diguent que som xenòfobs, racistes i collonades per l'estil). Idò fora tots!
Valoració:15menosmas
Per Patriota, fa mes de 14 anys
Segur que eren de fora, d'aquest que han vingut gràcies al PP i al PSOE. Si la justícia espanyola no serveix: INDEPENDÈNCIA.
Valoració:26menosmas
Per Mare Teresa, fa mes de 14 anys
Pobreeets! S´hi degueren verure obligats! No, ONG?
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente