lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

Investiguen dues violacions a Can Picafort i a Alcúdia

Les víctimes, una de les quals té 12 anys, són de nacionalitat alemanya. La primera agressió, patida per una turista de 19 anys, es produí en una platja. L'altra, a les murades

Dues turistes alemanyes, una de les quals és menor d'edat, han estat víctimes d'abusos sexuals aquests dies a Can Picafort i a Alcúdia. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els dos atacs, que en principi no sembla que tinguin relació. De moment, no s'han practicat detencions. La primera agressió sexual va tenir lloc a la platja de Can Picafort, de matinada. Una turista alemanya, de 19 anys, que feia alguns dies que s'allotjava en un hotel de Mallorca, sortí amb uns amics a prendre unes copes i el grup acabà a la platja. Els seus coneguts se n'anaren, però arribaren dos individus més que eren amics dels primers. Va ser llavors que un d'ells es va tirar damunt ella i la va immobilitzar sobre l'arena.

La víctima va ser traslladada a l'hospital d'Inca, on va ser sotmesa a una revisió ginecològica. Els metges no li detectaren lesions a les parts íntimes. En la denúncia que interposà a la caserna de la Benemèrita, explicà les característiques físiques de l'agressor sexual i del seu acompanyant, encara que no quedà clar si aquest darrer hi havia arribat a intervenir o s'havia limitat a ser-hi present mentre ella era sotmesa. Dies després, concretament dilluns, una menor de dotze anys, també de nacionalitat alemanya, va ser víctima d'abusos sexuals mentre era d'excursió per les murades d'Alcúdia en companyia dels seus pares.

L'adolescent es desvià del camí en el moment en què els progenitors pujaven una escala. Aleshores, sorgí un subjecte que abordà la menor per l'esquena i començà a palpar-li les parts íntimes mentre la besava a la cara. La jove va aconseguir alliberar-se'n i va començar a cridar per demanar ajuda als seus pares. L'agressor va fugir.
Els investigadors no creuen que hi hagi relació entre els dos atacs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.