cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Incendi a un habitatge de quatre plantes a Sant Antoni

Segons el Seib 112, les flames es podrien haver originat per un curtcircuit. Com a resultat del foc una dona ha quedat ferida lleu

Un curtcircuit podria ser la causa de l'incendi declarat aquesta matinada en un edifici de quatre plantes de la localitat eivissenca de Sant Antoni, segons ha informat el Seib 112. El Servei d'Emergències ha activat a les 3.36 hores el protocol en rebre una trucada on se l'alertava d'un foc a una planta baixa situada al número 25 del Carrer Menéndez Pidal.

Immediatament, el 112 ha traslladat l'avís als bombers d'Eivissa i a la Policia Local de Sant Antoni, així com a la Unitat Operativa d'Emergències, Protecció Civil, Guàrdia Civil i IB-Salut, que ha desplaçat en un primer moment, de forma preventiva, una ambulància fins la zona.

Com a resultat de l'incident, una dona ha estat traslladada al centre de salut de Sant Antoni per una petita cremada al braç i per una crisi nerviosa. A les 4.35, segons han agregat des del SEIB 112, l'incendi s'ha donat per apagat.

A l'habitació en la qual s'ha produit l'esdeveniment dormien els fills de la dona ferida. Les flames han cremat un llit, fet que ha generat molt fum, segons les esmentades fonts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.