nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Recompensa de 3.000€

Hermenegildo Fernández, a la presó pel crim del Figueral, gratificarà qui “trobi l'assassí” de Laura

"La meva desesperació és tan grossa, que no puc quedar de braços plegats. Estic acusat d’assassinat i jur que jo no he mort ningú. Oferesc una recompensa de 3.000 euros a qui aporti una prova fiable de la pallissa que donaren a Laura a Son Banya, el 13 de setembre passat". Hermenegildo Fernández Salvà, conegut com el David, continua negant que sigui l’assassí de la seva companya sentimental, que morí en un garatge del Figueral dels cops rebuts. Tanmateix, la Guàrdia Civil té molt clar que va ser ell qui matà Laura Gallego Negre.

"Dilluns em tragueren de la presó i em dugueren al jutjat, on em vaig assabentar de tots els cops que tenia Laura per dedins. És inhumà. Per defora només li veien un ull de vellut i tres cremades a la panxa. Jo no seria capaç mai de cremar ningú amb un ferro encès fins a deixar-lo en carn viva", sosté Hermenegildo, consumidor habitual de crac i exconvicte. La parella malvivia en un garatge del carrer de Can Barrera número 52, al Figueral de Marratxí. En la nit del 13 al 14 de setembre, el David demanà ajuda perquè, segons ell, a la seva al·lota li havien donat una pallissa a Son Banya i després havia tingut un accident de trànsit. Quan la Policia Local i la Guàrdia Civil arribaren al garatge, feia hores que Laura era morta.

Ara, des de la presó, Hermenegildo insisteix que "no som modèlic i sé que en la meva vida he tingut molts de problemes, però no som cap assassí ni, encara menys, cap psicòpata". "Per mi s’hi acarnissaren de mala manera, perquè ja dic que per defora no pareixia que estigués tan greu, i per això no vaig telefonar als serveis sanitaris. Sabia que ells avisarien la Policia i que jo seria el principal culpable", afegeix.

L’empresonat pel crim de Laura afirma que "jo sé gairebé amb certesa qui va ser i per què", referint-se a la persona que suposadament copejà la seva companya quan acudí al poblat gitano a comprar droga. Ella i Hermenegildo havien introduït bitllets falsos a Son Banya i aquest motiu, segons diu, enfurismà algun venedor. Per l’exboxador, hi ha "uns subjectes que han posat preu al meu cap, perquè no volen que pronunciï els seus noms." Fonts policíaques coincideixen que la credibilitat d’Hermenegildo és "nul·la" i que, durant el procés que s’instrueix contra ell, ha canviat de versió unes quantes vegades. També asseguren que és molt violent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.