lluvia ligera
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
22°

Detingut un home a Sóller per manipular el comptador elèctric del seu domicili

La Guàrdia Civil de Sóller ha procedit a la detenció de A.G.A. com a presumpte autor d'un delicte de frau al fluid elèctric, després de manipular el comptador elèctric del seu domicili.

Alhora, membres del cos de seguretat de Llucmajor han arrestat a J.M.R., de 36 anys, i a C.A.G., de 28 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori en un souvenir de s'Arenal. Pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar es va procedir a la detenció de l'argentí H.H.F., de 35 anys, en el Pont d'Inca.

A Es Mercadal, s'ha detingut a R.G.A., de 31 anys, i a J.B.B., de 35 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori en una obra de la qual van sostreure divers material.

Finalment, la Guàrdia Civil de Pollença ha arrestat a B.G.G., de 20 anys, i a R.L.B., de 19 anys, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori. Els detinguts són autors de cinc robatoris amb violència pel procediment de l'estrebada entre els mesos de setembre i octubre. Les victimes en la majoria dels casos eren estrangeres i d'edat avançada, a les quals van provocar diversos danys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.