algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Dos morts en un accident a la carretera del cap Blanc

Dos treballadors de la construcció perderen la vida en estavellar-se la seva furgoneta contra un camió a prop de la urbanització de Tolleric, a Llucmajor

Dos treballadors de la construcció moriren ahir horabaixa a la carretera del cap Blanc, a Llucmajor, en estavellar-se la furgoneta en què viatjaven contra un camió. El vehicle sinistrat circulava al voltant de les quatre hores de l’horabaixa, segons sembla, a una velocitat inadequada. A l’altura del quilòmetre 14, passada la urbanització de Tolleric, perdé el control en un tram de revolt. La calçada era humida per la pluja caiguda i la furgoneta, ocupada per tres empleats de la construcció, envaí el carril contrari. Just en aquell moment circulava per aquest punt un camió de la marca Mercedes, de 26 tones, que es menjà literalment el vehicle més petit.

La furgoneta quedà completament irrecognoscible i dos dels seus tres ocupants moriren allà mateix, entre els ferros. El tercer ferit quedà en estat crític i al tancament d’aquesta edició es trobava a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de la clínica Juaneda, en estat greu. Els primers que arribaren foren els agents de la Policia Local de Llucmajor. En el dispositiu d’emergències també participaren funcionaris de la Guàrdia Civil; els Bombers de Mallorca, que alliberaren els ocupants atrapats; i els sanitaris del 061 i de Samib, que confirmaren que dos dels treballadors ja havien mort i evacuaren el ferit greu. Un psicòleg també fou mobilitzat per atendre els familiars i amics de les víctimes de l’accident.

El supervivent estava conscient quan arribaren els equips sanitaris i l’altre conductor, el del camió, sofrí només algunes contusions. La carretera quedà tallada, la qual cosa provocà retencions. Les identitats dels morts no havien transcendit al tancament d’aquesta edició, però sembla que eren de nacionalitat colombiana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.