nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Ingressa a presó l'acusat del crim de Palmanova

Saba Datvas insistí que no degollà el seu company sentimental

El titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Palma, Ignacio Lope Sola, envià ahir a presó el romanès Saba Datvas Ceres, l’acusat de degollar el seu company a Palmanova. Datvas continua negant els càrrecs, encara que l’autòpsia ha descartat que la víctima s’hagués pogut suïcidar. Datvas, que pertany a una minoria ètnica hongaresa i té la nacionalitat romanesa, ha passat tres dies als calabossos de la Comandància del carrer Manuel Azaña, però no s’ha enfonsat. En la seva declaració formal insistí que ell no era l’assassí del seu company i reiterà que aquella nit discutiren de manera acalorada per un assumpte de gelosia, però la disputa no anà a més.

Datvas presentava taques de sang a la seva roba, però ara estan sent analitzades perquè no es descarta que fossin de la lesió que presentava al llavi. De fet, els dos homes arribaren a les mans i Datvas resultà ferit a la boca, tal com reconeix.

Autolesió

El jove nacionalitzat romanès fou qui acudí al bar on acostumava a sopar amb Torok Sabor, el mort, i alertà que la seva parella estava molt excitada i que temia que es pogués autolesionar. Quan arribaren al replà dels apartaments Las Palomas I, hi trobaren el cos degollat de Torok, sobre un gran bassal de sang. El ganivet era a pocs metres i fou requisat, com a prova clau. Datvas fou arrestat allà mateix i des del primer moment sostingué que era innocent. La Policia Judicial està analitzant les empremtes que es trobaren al ganivet amb què fou degollat Torok Sabor. Si apareixen les impressions dactilars del seu company, l’acusat del crim, quedaria molt clar que fou ell que li tragué la vida Es tractaria, doncs, de la prova clau d’aquest cas. Els resultats es coneixeran en breu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.