algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Operació contra el tràfic d'armes

La Policia intervé un arsenal emmagatzemat a un local de Palma

La Policia Nacional va detenir divendres passat, 23 de maig, a Palma quatre persones acusades d’un presumpte delicte de tràfic il·lícit d’armes. Els agents varen escorcollar el local que un dels detinguts té al carrer de la Costa d’En Grossa, un comerç dedicat a la venda d’objectes de col·leccionisme militar, i dos domicilis seus.

Els funcionaris trobaren un gran quantitat d’armes, algunes de les quals en ple ús, com ara pistoles, fusells, subfusells o revòlvers, a més de munició.

Al parer de la Policia, la gran quantitat de munició trobada fa que la tinença de les armes amb una finalitat exclusivament col·leccionista o esportiva resti injustificada. El tràfic il·legal es produiria, presumptament, al local escorcollat.

Dels quatre detinguts, tres passaren ahir dematí a disposició judicial: el propietari del local, que presumptament emmagatzemava i ordenava la posada en funcionament de les armes, i els dos suposats compradors de les armes. Tots tres tenien antecedents.

El quart, torner de professió, sense antecedents i qui presumptament preparava les armes perquè poguessin produir foc real, va quedar en llibertat amb càrrecs. L’operació continua oberta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.