cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Palma es desmarca de la conferència de Gil-White: «Ni organitzam ni patrocinam, només deixam l'espai»

225821

L'Ajuntament de Palma s'ha desmarcat de la conferència del sionista Francisco Gil-White que hi ha programada a la Biblioteca de Cort aquest dimecres i ha al·legat que el Consistori «ni organitza ni patrocina» aquestes qüestions malgrat que el logo de l'Ajuntament sigui al cartell.

«L'Ajuntament només deixa els espais a entitats ciutadanes que, en temps i forma, els sol·liciten per a dur a terme una activitat, en aquest cas una conferència», ha assenyalat la portaveu de Cort aquest dimecres en roda de premsa.

Cal recordar que Ciutadans per Palestina ha convocat una concentració a la plaça de Cort aquest dimecres en el marc d'aquesta conferència oferta per l'antropòleg Gil-White, que «justifica el genocidi d'Israel contra el poble palestí».

Interrogada per aquesta qüestió, Celeste s'ha limitat a reiterar que l'equip de govern «defensa la llibertat de les entitats ciutadanes per a dur a terme activitats que siguin absolutament legals a les instal·lacions que són de tots, les municipals».

«Als espais municipals hi caben tots; l'equip de govern no és ningú per dir què es parla, qui ho parla i a qui s'hi convida», ha finalitzat Celeste, esperant que la conferència d'aquest dimecres «es pugui desenvolupar de forma normalitzada i que tothom respecti el dret democràtic de les persones a reunir-se».

Cal tenir en compte que els treballadors de la Biblioteca de Cort han emès un comunicat on afirmen sentir-se «incòmodes» pel fet d'acollir aquesta conferència i han remarcat que «les biblioteques públiques estan a favor de la pau i en contra dels genocidis».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ho entenc, fa 6 mesos
@Xisca. I si sabeu que els dolents son els terroristes, perque no protestau contra Hamàs, enlloc de fer- ho contra Israel?
Valoració:0menosmas
Per Nome prenguis el pel, fa 6 mesos
@Xisca. Si protestau perque no voleu que combatin als terroristes i vos escolten, no s'acabarà mai amb ells i de cada vegada seran més forts.
Voltros no voleu això, voltros voleu eliminar a Israel del mapa.

Valoració:0menosmas
Per Quina pena!, fa 6 mesos
No desitjau que cap poble estigui baix de les urpes de Hamàs, però enlloc de posar-vos en contra d'aquesta banda de terroristes i dels altres terroristes que els ajuden, perque els exèrcits occidentals desmantellin totes aquestes bandes, feis renou perque Israel no se defensi i que per tant, els seus ciutadans siguin massacrats i exterminats. I que el territori de la seva nació sigui incorporat a un país que formi part d'un imperi islàmic radical, fonant encara més força i empenta a Hamàs.
Per favor! Almenys aneu directament al gra i no faceu comèdia, ni conteu mentides, ni tampoc insulteu a la intel.ligència de la gent que no estam del vostre costat, perque tanmateix, ja fa estona que vos hem calat i a cada soflama que amollau, més se vos veu el plumall.
I com que tothom, que és mínimament coherent, sap que qualsevol opció és millor que viure, o més probablement morir, baix del terror de la jihad, voltros, amb les vostres reivindicacions inhumanes disfressades de solidaritat, estau afeblint el nacionalisme balear i a totes les esquerres. Perque reclamant que Palestina vagi del riu Jordà fins al mar Mediterrani i que s'expulsin o matin a tots els israelians, que l'unic que feis és voler ampliar els territoris islàmics, fa molta por a la gent que és vertaderament partidària de la pau i de la concòrdia entre nacions, ètnies, ideologies i religions.
Valoració:0menosmas
Per Quina pena!, fa 6 mesos
@Xisca. I perque els palestins estan en mans de Hamàs, Israel ha de deixar que massacrin als seus ciutadans, que la Jihad els expulsi del seu país, que els torturi i mati a tots i que al seu territori, que en el seu dia els va donar la ONU, el se quedin els àrabs, que son una gent que també se fiquen dins tots els països d'occident causant problemes i que no s'adapten a la nostra societat ?
A més, Hamàs mai comet cap atemptat al territori palestí. Per fer- te una idea, recorda el que feia la ETA quan estava activa, que la majoria d'atemptats eren al País Basc, i veuràs que quan la majoria està en desacord amb una banda terrorista, se produeixen lluites i esclaten bombes..
I a més, el poble palestí va votar i empoderar s Hamàs i cap d'ells se rebel.la contra aquesta situació..
El que pareix que vos passa a tots els que voleu fer desaparèixer l'estat d'Israel, és que de petits vos inculcaren fòbia als jueus. I per aquest sentiment tan irracional i impropi de gent culta i moderna, protestau perque els negau el legítim dret a defensar- se quan selvatgement els ataquen. Perque heu de saber, que sempre,
que hi ha conflictes, és perque els atacs han començat per part de Palestina i que les protestes només ténen lloc quan Israel se defensa.
I jo no sé a que vé, als nostres països occidentals, els ciutadans progressistes pro LGTBI, feministes i ecologistes , juntar- se amb un col.lectiu tan patriarcal, masclista, egoista, que no aporta res, que no s'adapta a la nostra societat, que rep la majoria del pressupost públic en ajudes i que no deixa res pels altres, s més de comptar amb un nombre important de gent que no fa cas a les nostres lleis, més que quan aquestes els favoreixen a ells, per fer- los costat en una reivindicació tan injusta i tan cruel.
I perque vos faceu una idea més clara, penseu en Ucraïna, que està en la mateixa tessitura que Israel , perque és un poble envaït per Rússia que se defensa, ben igual que ho fa Israel. Però jo no veig que ningú protesti, perque en la seva legítima defensa, l' exèrcit ucraïnès mati a Russos.
Defensant als terroristes i volguent impedir que les víctimes, a les que previament haveu criminalitzat injustament, no se defensin i que per tant acabin exterminades, demostrau ser molt injusts amb una gent que pateix els atacs constants d'uns veinats fanàtics violents, que volen implantar un imperi islàmic terrorífic. Però el pitjor mal que estau fent, és que aquí, a la nostra terra. Perque els palestinòfils feis tanta pruaga als damés, que ens feis fugir les ganes de fer pinya amb voltros per lluitar devant els problemes que afecten al nostre poble i a noltros com individus, com pot ser amb la injustícia que comet la ultra dreta espanyolista, que està destruint la nostra llengua, la nostra cultura, les nostres arrels, que fa un apparheid educatiu amb els infants marginant els nostros i que poc a poc, ens estiguin fent als mallorquins i als altres balears de socarrel ciutadans de tercera.
Perque amb les vostres reivindicacions injustes, de voler eliminar Israel del mapa polític, ens heu llevat la confiança en la nostra pròpia gent i per tant, afebliu a la nostra pròpia societat, ja que molta gent ja comença a pensar que si estau tan del costat de la Jihad, que també diu que la nostra terra és seva i que la volen recuperar, s'ha d'estriar entre estar com a Iran o a Afganistan o seguir essent occidentals i lliures a canvi de perdre la nostra llengua, és infinitament millor la segona opció.
Tot aquest mal estau fent, amb tanta beneitura.



Valoració:0menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
És el que trobam molts de nosaltres. No desitjo que CAP poble estigui sota les urpes de Hamás. Però sigui com sigui, la societat civil no és la responsable de que aquest grup de terroristes les exploti. Era el poble espanyol responsable del dictador? És el poble rus responsable del govern den Putin? Si els polítics governants tornen folls, ja pateix prou. No cal que les bombardegin altres països.
Valoració:0menosmas
Per Quina pena!, fa 6 mesos
@Xisca: Qui té la culpa de que la població civil mori, son els de Hamàs, que utilitzen als infants, als homes vells, als malalts i a les dones com escuts, per llavors mostrar els seus cadàvers i poder protestar contra l'enemic que s'han cercat ells mateixos i qualificar de massacre el que fa Israel.
Perque si l'enemic avisa abans d'un bombardeig, però ells enlloc de fugir tots, deixen a part de la gent seva fermada o tancada sense que se pugui escapar, als que han de denunciar son als de Hamàs, no als que se defensen.
I a aquesta selvatjada, s'han d'afegir que les xifres de morts que dóna el ministeri de sanitat del govern de Hamàs, no ténen cap fiabilitat, ni cap credibilitat.
Els jihadistes son terroristes, gent fanatitzada que està tudada de per vida i que no té cap remei. Però els que m'han decebut completament, son els meus païsans, els meus companys d'ideologia, que després de veure la carniceria, que varen cometre la banda de palestins contra els israelians ia traició, enlloc de reflexionar i pensar que anaven equivocats en les seves idees , com també en hi ha que ho han fet, encara. criden més fort en favor de Palestina, tractant d'ajudar a fer presió per expulsar als Israelians del seu país.
Aquesta gent que fa aquestes coses, després de veure la depravació que varen exercir la banda terrorista palestina i posar- se del seu costat, no poden mai ser bones persones i s'els hauria d'anar alerta, perque son tan poc fiables com el nombre de morts que comunica Hamàs
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Les noticies ens mostren els desastres que fan uns i els altres. I els uns i els altres s'equivoquen massa. Però la població civil, no té per que patir tanta barbàrie.
Valoració:-1menosmas
Per Vergonya!, fa 6 mesos
Només faltaria que no poguéssin deixar espais públics, a gent que paga impostos i està ben integrada a dins de la societat, només perque el que se podria dir, desmuntaria totes les mentides dels terroristes, jihadistes i gent fanatitzada i radicalitzada que fa la vida impossible als damés i dels seus seguidors.
Estam en democràcia i als que no els agradi, el que han de fer és partir cap als països que tant admiren i que ténen com a models.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente