cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Cort adjudica els deu quioscs de flors de Les Rambles

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels deu quioscs de flors ubicats a Les Rambles.

Així ho ha confirmat la portaveu de la corporació municipal, Mercedes Celeste, qui ha detallat que la durada d'aquests contractes és de sis anys prorrogables a cinc anys més. A més, ha indicat que la licitació per quiosc era de 6.000 euros de cànon anual -cada quiosc-.

«Obrim un procés perquè els contractes dels quioscs estaven caducats des de fa anys i, evidentment, això s'havia de regular. Ho traguérem a concurs, es presentaren els autònoms que bàsicament ja venien treballant allà i s'han adjudicat sense cap mena de conflicte», ha concretat Celeste.

Cal recordar que la rehabilitació d'aquests quioscs s'inclourà en el concurs d'idees per la rehabilitació de la Plaça Major i tots els accessos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer, fa 6 mesos
@La Rambla

"Sa vena" catalanòfoba t'ha sortit: a Barcelona, a Palma i a la resta del nostre territori nacional, també és La Rambla. Tots quants diuen "les rambles" -o més freqüentment "las ramblas"- per referir-s'hi ho diuen malament.

(v. el DIEC2:
"rambla
2 1 f. [LC] Passeig fet al llit d’una antiga rambla o riera. La Rambla de Barcelona." )
Valoració:0menosmas
Per Un senyor, fa 6 mesos
Em fan mal les orelles quan es diu "les Rambles" en comptes de "la Rambla". Ara bé, això de "panca" només ho diuen els fatxes i el blaveram. Els mallorquins no hem parlat mai de "panques".
Valoració:0menosmas
Per Joanet, fa 6 mesos
¿De quines Rambles parlau? A Palma hi ha la Rambla, però no hi conec aquestes "Rambles"...!!!
Valoració:4menosmas
Per La Rambla., fa 6 mesos
Mai han estat Les Rambles. Sa vena panca vos surt per tot arreu.
La Rambla. I punt.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente