algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'Ajuntament de Palma dedica una avinguda a Fèlix Pons Irazazábal

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha inaugurat aquest dimarts la placa de la nova avinguda dedicada al polític palmesà i expresident del Congrés dels Diputats Fèlix Pons Irazazábal i ha retut homenatge al seu llegat d'«exemplaritat i compromís amb el servei públic».

A l'acte també han assistit diferents exbatles de Palma, com José Hila, Catalina Cirer, Ramón Aguiló, Mateu Isern i Joan Fageda, la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, així com regidors del Consistori.

L'avinguda correspon al tram d'entrada a la ciutat que s'estén des del carrer Puerto Rico, just abans del Palau de Congressos, fins a l'Avinguda Gabriel Alomar, que ha passat a dir-se 'Avinguda de Fèlix Pons Irazazábal. Jurista i polític' (1942-2010), que connectarà amb l'Avinguda Adolfo Suárez.

Durant l'acte, Martínez ha destacat que Pons va ser nomenat fill il·lustre de Palma en 2014 i que ara «compta ja amb el seu propi carrer a la ciutat que tant va estimar i per la qual va treballar». També ha subratllat la seva trajectòria política, que va ser «llarga i prolífica».

Val recordar que la proposta de dedicar un carrer de Palma a Fèlix Pons va ser del partit neofeixista VOX.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisca, fa 10 mesos
Qui era aquest ? Que va fer? Algú el coneix?
Valoració:0menosmas
Per Toni F, fa 10 mesos
Un politic del regim. Ni figa ni flor. Per això l’honoren. Per cert, qué va fer per la nostra terra i cultura?
Valoració:12menosmas
Per Maria, fa 10 mesos
L’ajuntament de Palma ha decidit que les visites culturales dels Casals de barrí es farán en castella. Fins on arribaran, aixo es un retras, el bátlle hauria d’escoltar el sermó del Bisbe de la Seu.
Valoració:15menosmas
Per Joana, fa 10 mesos
Un ministre en temps dels Gal... Uf.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente