algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
18°

MÉS per Palma desmenteix qualsevol relació entre l'activitat política de Neus Truyol i l'empresa dels seus pares

MÉS per Palma ha desmentit aquest dissabte qualsevol relació entre l'activitat política de Neus Truyol i l'activitat laboral de l'empresa Tres Setze 35, dels pares de la regidora, després de les insinuacions «intolerables i inadmissibles» publicades aquest dissabte per Diario de Mallorca que afirma que la seva família es va beneficiar de diversos contractes per valor de 39.000 euros. Els ecosobiranistes consideren que la informació és una «filtració interessada».

En un comunicat, MÉS per Palma ha volgut enviar un missatge «clar i contundent» respecte a les insinuacions sobre la regidora Neus Truyol i l'activitat laboral de l'empresa Tres Setze 35. La formació ha vist «intolerables i inadmissibles» les insinuacions fetes i ha lamentat «l'intent de desprestigiar personalment a la líder de la formació que ha provocat aquesta filtració interessada».

«L'activitat laboral i empresarial dels pares de Neus Truyol no té ni ha tingut mai res a veure amb l'activitat política de la regidora», han assegurat des de MÉS per Palma, afegint que «fa 45 anys que són professionals del sector del cinema» i que «des del 1985 treballen en els cicles 'Cinema a la Fresca' per a tots els municipis de Mallorca i per a tots els colors polítics». A més, han subratllat, «van ser, a través del cinema Chaplin, innovadors i emprenedors en el seu àmbit». «A Palma, han treballat amb batles i batlesses com Aguiló, Fageda, Cirer, Calvo i Isern», han detallat.

La formació ha volgut així deixar clar que «la contractació del 'Cinema a la Fresca' sempre s'ha fet amb criteris de contractació pública, a través dels procediments establerts i de valoracions fetes per criteris tècnics objectius, seguint estrictament la llei de contractació pública, de manera transparent, i mai sota cap criteri ni polític ni personal».

Per tant, MÉS per Palma ha negat qualsevol influència política en la contractació del 'Cinema a la Fresca'. «La regidora mai ha intervingut en cap procés de contractació ni gestionat cap àrea que tingués cap contracte amb l'empresa. Tot s'ha fet seguint criteris tècnics i objectius», ha incidit.

En aquest sentit, MÉS per Palma ha considerat que «en política la crítica ha d'estar basada en el qüestionament dels projectes, de la ideologia i de la gestió feta per les persones directament implicades». «Però», ha lamentat, «traslladar les obsessions de la dreta i l'extrema dreta a familiars o persones que no tenen res a veure amb l'activitat política traspassa totes les línies ètiques possibles» i, ha precisat així mateix, «és una actitud inadmissible en democràcia».

Finalment, MÉS per Palma ha lamentat que «la intenció de relacionar l'activitat política de Neus Truyol amb l'activitat professional dels seus pares, que duen tota la vida treballant honestament i honradament, és intolerable i inadmissible». La formació ha denunciat aquesta «mentida» i deixat clar que «no consentirà més difamacions ni insinuacions sense fonament amb l'única finalitat de desprestigiar a MÉS per Palma o els seus representants».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mitjans innútils, fa 5 mesos
La premsa espanyola té d'informació veraç i imparcial, el mateix que se pugui escoltar a la xerrameca dels cafès de les barriades, o a la coa de les paradetes dels mercats.
La única diferència, és que els segons no ho fan amb mala intenció ni complint ordres de ningú.
Una vergonya.
Valoració:2menosmas
Per Xaume, fa 5 mesos
Aquests que ara acusen , no són els mateixos que estan tapant lo de na Marta Vidal i a més a més tanquen l'oficina anticorrupció per curar-se en salut?
Valoració:5menosmas
Per Schmidt, fa 5 mesos
Es diari de mca darrerament publica coses què després lamenta haver fet. Bé, què publiquin lo que vulguin però que sigui amb rigor i sense interessos. Jo crec que na neus truyol té es pegasus dins es mòbil i que es pepé escolta ses converses de tota s'oposició. Això des pegasus no ho conten es de dirario de mallorca, eh!?? Vos ho teniu callat punyeteros. Només contau lo què vos convé, manipuladors!! Idò així tota sa premsa espanyola.
Valoració:2menosmas
Per Estan obsessionats amb Neus Truyol, fa 5 mesos
L'han vista feble, o tal vegada només sense aquesta maldat tan tòxica, que té molta gent i especialment els polítics, que en hi ha que estan obsessionats en convertir- la a ella en la víctima propiciatòria del sacrifici de nacionalistes d'esquerres.
Valoració:8menosmas
Per com volgueu, fa 5 mesos
Accusatio manifesta, excusatio non petita.
O al revés.
Així com volgueu.
Valoració:-5menosmas
Per A deman, fa 5 mesos
Que què diria la gent?, doncs que estam acostumats a que els peperos vajan d,aquest pal, de corrupció, mandangas, prebendas i xiringuitos fatxas. Tan sols això!
És prou aclaridor o qualcú en necessita una il.lustració en tricromia?
Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa 5 mesos
Les dretes sempre fan el mateix quan no tenen arguments contra les posicions polítiques i raonaments de les esquerres, ataquen a les persones, la seva condició, la seva història, la seva família o els seus amics amb calumnies insidies i mentides. Tot val per les dretes per tal d'evitar que les esquerres governin, fins i tot interposant denúncies falses que en haver passat un grapat d'anys imputats i tractats com a presumptes delinqüents per part de determinada premsa, com son els casos "lawfare" de Toni Verger, Mònica Oltra, PODEMOS, etc. finalment s'arxiven les causes per inconsistents i manca de fonaments.
Valoració:13menosmas
Per deman, fa 5 mesos
Todo el mundo es inocente, mientras no se demuestre lo contrario. Y ahí lo dejo.
Y termino.
¿Qué dirían todos estos si la que estuviese en "candelabro" fuese una dirigente municipal del Partido Popular?
Valoració:-17menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 5 mesos
Ay, Neus.
No sales de una para meterte en otra.
Tch.
La cuerda tensa se rompe tarde o temprano.
Es cuestión de tiempo.
Valoració:-22menosmas
Per Joana, fa 5 mesos
A mi m'agradaria saber a canvi de què s'ha prestat el DM a una maniobra tan sòrdida.
Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente