cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Pimeco: «Lamentam la caiguda de 300.000 creueristes a Palma respecte al 2019»

223943

La patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca, Pimeco, s'ha reunit amb el nou president d'Autoritat Portuària de les Balears, Javier Sanz, per a discutir assumptes de mobilitat que afecten els comerciants i dels quals Ports de Balears en té les competències.

La vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, i Agustín Linares, de la junta directiva de la patronal han aplaudit el projecte de creació de 600 noves places d'aparcament al port de Palma i la creació d'un Museu Naval. Domingo i Linares han reclamat la creació de més pàrquings a la zona per a solucionar els problemes d'aparcament que hi ha.

Pimeco ha lamentat «la caiguda de més de 300 mil creueristes el 2023 respecte al 2019». La patronal ha demanat a Ports de Balears que ajudi a impulsar l'arribada d'aquests turistes al centre de Palma. «Aquest tipus de turisme és molt important, sobretot durant l'estació estival, ja que manté amb vida els petits comerços de la zona», ha reclamat Domingo després de la reunió.

D'altra banda, han apuntat que «la venda ambulant il·legal continua sent un tema que preocupa els comerciants». Autoritat Portuària ha informat els comerciants que té un conveni amb què es coordinen amb la Policia Local de Palma per a actuar davant la situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 8 mesos
Doncs que plorin, que plorin. Val mes que plorin ells, que no pas nosaltres. Grata noticia.
Valoració:1menosmas
Per A. Cirer, fa 8 mesos
Això, més places al Port i, és clar, moltíssims més pàrquings, van bé.
Tots aquests recursos, si la classe política tengués un mínim d'intel·ligència o d'honestedat, s'haurien d'invertir a començar a planificar què s'haurà de fer amb tots els passeigs marítims de l'illa. Perquè més aviat que tard seran un perill públic davant els avenços del canvi climàtic. És només un exemple.
Però l'aliada número 1 dels empresaris hotelers, la senyora Prohens, els va prometre aparcar el "perillós" decreixement. És ignorància supina. O encara pitjor?
.
Valoració:3menosmas
Per Lluís Martí, fa 8 mesos
Quan llegesc aquesta i altres declaracions dels representants del petit comerç me fan ganes de comprar-ho tot per Amazon. És així de trist.
Valoració:3menosmas
Per Aina, fa 8 mesos
Però, on han caigut??
Valoració:7menosmas
Per Inca, fa 8 mesos
I Noltros lamentam que gent com aquesta que vol vendre Mallorca al millor postor fins a haver-la espremut de tot i deixar-nos secs i sense poder viure a la nostra pròpia illa, representi cap col·lectiu de Mallorca.
Valoració:7menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
No és ni serà atractiu pels turistes visitar Ñ amb 40 o més graus. Que els fatxes bocseros segueixin negant les evidències, eh hotelers ?
Valoració:7menosmas
Per Joana, fa 8 mesos
Aquesta gent sí que és lamentable! Descastats, desnaturalitzats, antimallorquins!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente