nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

PP i VOX acorden eliminar el requisit de català a l'Ajuntament de Palma (per la porta del darrere)

222447

L'organització neofeixista VOX va presentar una proposta per al passat plenari de setembre per eliminar el requisit de coneixement de llengua catalana a l'Ajuntament de Palma, però a darrera hora la varen retirar, a petició del PP.

Aquesta setmana, VOX ha presentat una proposició que contempla una eliminació més subtil del requisit de català a la comissió de serveis a la ciutadania. El PP hi ha votat a favor, mentre que les formacions d'esquerres hi han votat en contra.

El proper dijous, 26 d'octubre, la proposició es debatrà al plenari de l'Ajuntament i, en principi, PP i VOX hi votaran favorablement.

La proposició diu, textualment:

«El Ple de l'Ajuntament de Palma insta l'equip de govern a prendre les següents mesures:
1.— A identificar, en el termini mes breu possible. els llocs de feina dins de l'Ajuntament o en les empreses i organismes municipals, que requereixin el requisit del català.
2.— A partir d'aquesta valoració i en aquells casos en què es consideri eliminar el requisit del català. També per a la promoció interna, concurs de trasllat o canvi de destí.
3.- En aquells casos en què es mantengui el requisit del català valorar si el grau d'acreditació del seu coneixement s'adequa al lloc de treball a exercir i si és el cas, modificar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per t, fa 7 mesos
propòs que elimini qualsevol requisit linguistic....
Valoració:0menosmas
Per Maniga, fa 7 mesos
Quina cara de Moros que tenen aquests forasters
Valoració:1menosmas
Per ni llegir-los, fa 7 mesos
Com a trolls, només pretenen imposar-nos l'espanyol en aquest diari. Per tant, la meva proposta és: mentre apareguin escrits en foraster, no llegir-los ni respondre'ls ni puntuar-los de cap manera. Amb l'excepció, quant a la valoració del comentari, que si veim que qualcú li ha posat un o més negatius, puntuar-lo en verd; i, si ja té un o més positius puntuar-lo en vermell; es tracta de deixar-lo a zero o com més a prop del zero millor.
Valoració:5menosmas
Per Gabriel, fa 7 mesos
No és això, companys, no és això.
Valoració:4menosmas
Per Jaume I, fa 7 mesos
Ciutadana2 tens raò.Son es multinick de VOX el YUNQUE que a mès d'escriure en foraster insulten. Haurien de controlar que trolls pagats amb doblers pùblics puguin insultar a tothom per la cara.
Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa 7 mesos
Ja sabeu que les màfies sempre arriben a un acord ( el final feliç) se reparteixen el territoris i els tans X %.
!Visca la Marga superiora! mare dels bocs.
Valoració:4menosmas
Per Ciutadana2, fa 7 mesos
Per Jaume I. Ja ho vaig dir fa molt de temps..... Hauríem d'evitar votar comentaris escrits en la llengua majoritària.... Escriuen per provocar i no es mereixen tanta atenció.
Valoració:10menosmas
Per Aprenent, fa 7 mesos
En Martínez i en Coll van errats, estan a la eskerra del PSOE, pensava que PP i Vox se col·locavan a la dreta del PSOE.
Per votar a partit lliberals se ha de sebre Balear.
Suposam que PP i Vox no siguin més centralistas que el PSOE.
El PSOE, té la paraula "español", no te engana, no hi ha poble, hi ha obrers (criats) i depenents sota el "mando" del PARTIDO.
Els partits de eskerra només lis interessa que sàpigas "español", i si saps altras llenguas lis ès igual.
Valoració:-5menosmas
Per Jaume I, fa 7 mesos
Per favor que dB publiqui just els comentaris escrits en català. Patriota i Destroyer son del multinck de VOX EL YUNQUE.Que no ens enganin.
Valoració:3menosmas
Per En Txapote i en Mohamed anaren a votar, fa 7 mesos
Anant en contra del Català, just per tenir contents als seus socis ultres, el PP perdrà molts vots de la seva ala moderada.
Ara mateix i en aquest moment, hi ha un bloc de votants que no tenim cap partit per votat i que si se convocàssin eleccions en aquest mateix moment, no votariem ni si ens tocas ser a una mesa electoral.
Les esquerres estan totes rebutjades, PSOE inclòs, pel seu antisemitisme i per donar suport a la Jihad. i les dretes estan igualment deixades de banda pel seu anticatalanisme, per haver. criminalitzat l'independentisme i perque anys enrera, tractaré al poble català, pacífic i desarmat, a cosses i garrotades com si fóssin animals rabiosos. I puc garantir que el gruix de la gent que està horroritzada pel comportament de les esquerres i enfadada i ofesa pel de les dretes, no és un numero que sigui gens menyspreable.
Aixi que només queda estudiar el comportament dels nacionalistes, per decidir si els escollim a ells, o si també els enviam a porgar fum.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente