cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Fulgencio Coll té un pla per infestar la Policia Local de Palma de militars espanyols

Segons avançava Javier Jimenez en una notícia publicada a Ultima Hora el passat diumenge, l'Ajuntament de Palma, a proposta de l'organització neofeixista, VOX, ha acordat que la Policia Local de Palma reservarà un 20% de les seves futures places a militars professionals de tropa i marineria que han estat almenys cinc anys a l'Exèrcit espanyol.

El general de l'exèrcit espanyol i regidor de l'Ajuntament per VOX, Fulgencio Coll, ha dissenyat un pla que ha intentat vestir amb diverses explicacions estrambòtiques.

Sense que li caigués la cara de vergonya, el general va declarar que «És una manera perquè la Policia Local de Palma, que ja reserva un contingent per a dones, també el faci amb militars professionals, que tenen molt a oferir perquè han rebut una exhaustiva formació en diferents camps».

La mesura impulsada pels neofeixistes i que compta amb el suport del PP arriba en un moment en el qual la Policia Local ha patit un procés intern de revisió a causa de diversos casos greus de corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@Castafiore

De verdad quieres hablar de legalidad?.
O dejamos el melón sin abrir?.
Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa 10 mesos
I la cabra, serà caporal, Fulgenssio?
Valoració:6menosmas
Per Unaperaquí, fa 10 mesos
De fet, ser militar ja dóna (de sempre) puntuació com a mèrit per entrar a cossos de policia, per tant això no és nou. Però reservar-los un 20% és una vergonya, no hauria de ser legal. A sant de què? Què són, un col·lectiu en desavantatge a protegir?
Valoració:8menosmas
Per Paparreta, fa 10 mesos
Això em sona més a disposar de places per 'jubilar' militars incompetents amiguets dels de Bocs. Aquells massa de dretes per estar a l'exèrcit, fotuts al carrer i sense ofici ni dos ditets de front per guanyar-se les garrofes.
Vergonya!!!! Val més que tornin tots a ca seva, al 'cortijo' i no tornin.
Valoració:8menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
El malestar al carrer, el provocau vosaltres en sortir de casa. Millor que quedeu al sofà. Així no necessitem qui faci de poli armat fins a les dents.
Valoració:16menosmas
Per Unaperaquí, fa 10 mesos
La policia es paga amb doblers públics, els cossos militars, també. Vols dir que això de reservar places per gent que pertany a un cos pagat amb doblers públics es pot fer?
Valoració:20menosmas
Per Compte Mal, fa 10 mesos
El pitjor de tot és que els militars de tropa i marineria no tenen cap tipus d'entrenament ni especial ni específic que els faci potencials policies. N'hi ha que fan de jardiners, n'hi ha que cuinen, n'hi ha que fan d'oficinistes, n'hi ha que toquen la corneta, i n'hi ha que condueixen furgonetes. Cap dirigeix el tràfic ni posen multes ni corren darrera lladres. Els de la policia militar tal vegada són els que més s'hi aproximen pel nom, però l'únic que fan és mirar càmeres, fer passes per entrar i donar voltes amb el jeep. Que aquest ex general justifiqui com toca per què els militars haurien de tenir un 20% de places i començarem a fer les coses com toca.
Valoració:20menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
Al menos habrá algún pitufo que madrugue.
O que trabaje.
Será toda una novedad.
Valoració:-13menosmas
Per Patriota, fa 10 mesos
Bienvenidos sean profesionales para garantizar la seguridad y el orden públicos y no figurantes disfrazados de uniforme como son muchos "cuerpos" de policia municipal.
Valoració:-36menosmas
Per asco, fa 10 mesos
Vosotros si que estáis infectados y del peor de los virus. El odio.
Vosotros, que sois los herederos directos de un diario que llevaba en portada el Yugo y las flechas.
Es porc va dir orellut a s'ase.
Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente