muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
17°

Els Amics de la Casa del Poble es reuneixen amb el batle de Palma

221553

Aquest dimarts, els Amics de la Casa del Poble s'han reunit amb el batle de Palma, Jaime Martínez, i la regidora de Participació Ciutadana, Lourdes Roca. «Ha estat un encontre cordial on hem donat a conèixer el motiu de la nostra reivindicació i la necessitat de preservar aquest espai històric i simbòlic. S'ha fet un breu resum de les gestions dutes a terme amb l'anterior govern i s'ha proposat al batle preservar aquest espai mitjançant un equipament públic atesa la carència que pateix el barri», han explicat.

Així, l'organització ha informat el batle del contenciós administratiu que tenen vigent contra el Govern perquè apliqui la llei 2/2018 de Memòria Democràtica, i del procés de protecció iniciat amb la Secretaria d'Estat de Memòria Democràtica; dos processos que porten a la protecció del solar com a espai de Memòria, seguint els principis i directrius bàsiques de Nacions Unides (Resolució 2005/35 de la Comissió de Drets Humans). També han exposat que la millor solució que troben per a arribar a un acord amb els actuals propietaris és «la permuta del solar privat per un altre de públic i que quedin eximits de les càrregues que els suposarà la protecció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa 2 mesos
No, hombre, no. La plaquita no les sirve para nada.
Apostaría que estos "amigos" viven en las calles Reina Mª Cristina, Manuel Sanchis Guarner, Ar. Lluis Salvador o Jafudá Cresques.
Presuntamente no quieren que se levante nada, o solo lo que a ellos les guste. Recurrir a "memorias" me parece impresentable ya que todos los vecinos somos iguales. O deberíamos serlo.
Justo a 25 metros de mi vivienda, se esta levantando un edificio de cuatro alturas. Polvo y ruido, como es lógico, pero ningún "amigo" ha salido a buscar beneficios de ninguna suerte.
Valoració:0menosmas
Per @ ¿?, fa 2 mesos
Estamos hablando de los amigos que reclaman una plaquita.
Valoració:-1menosmas
Per ¿?, fa 2 mesos
¿De qué "amigos" estamos hablando?
¿De qué Casa del Pueblo estamos hablando?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente