algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Homes per la Igualtat, en contra de la destitució de la Defensora de la Ciutadania de Palma

Homes per la Igualtat – Mallorca vol expressar el seu desacord amb la proposta de VOX-Palma de destituir Anna Moilanen, actual Defensora de la Ciutadania de l’Ajuntament de Palma, i de la seva substitució per un funcionari de la corporació.

«Al llarg de tots els anys en què ha exercit el càrrec, la Sra. Moilanen i el seu equip han donat proves de la seva professionalitat i esperit de servei públic, i, allò que és més important, d’una independència i neutralitat en la seva actuació mitjançant les quals la institució que representa ha assolit un prestigi reconegut per la majora d’entitats i associacions que treballen a favor de la ciutadania», han volgut remarcar.

Així, consideren especialment destacable la seva «dedicació a les persones més vulnerables de la societat, especialment les dones, que no disposen de mitjans per defensar els seus drets legítims i davant els quals es troben molt sovint soles i desprotegides». Per tot plegat sol·liciten a VOX-Palma, i especialment al batle de l’Ajuntament, Jaime Martínez, del PP, que reconsideri la proposta de destitució de Moilanen i que garanteixi així la independència i neutralitat de la institució, que al capdavall són la garantia de l’èxit i l’eficàcia en la seva gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Au, fa 2 mesos
Una persona excel.lent, un exel.lent motiu per pp i vox per carregar-la-se.
Valoració:-4menosmas
Per Karl, fa 2 mesos
Diuen que és una "Institució". Perdoni, però NO és així. La Institució éss l'Ajuntament, vostès són una oficina de nom, res més. Modificaren l'ordenança perquè aquesta senyora pogués continuar i, el que més crida l'atenció: hi ha un "adjunt" (Ni que fossin el defensor del poble!). Aquest "adjunnt", no és un funcionari? I, no es presentà per a senador d'un partit polític, sense treure res de res? Això què ès!
Valoració:12menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 2 mesos
Cert que l'equip ha estat professional. Ridicul.demanar a l'oposició (VOX no forma parte del govern municipal) que reconsideri la postura La responsabilitat és del PP. En tot cas, l'oficina no ha brillat per protegir els drets lingüístics. Ha estat un mur on plorar, la qual cosa està bé, però no resol res.
Valoració:10menosmas
Per Ja ha arribat l'hora, fa 2 mesos
Crec que ja comença a ser hora de sortir al carrer per demostrar el nostre rebuig, no just per les troperies que li fa aquesta societat que s'han Montalt els fatxes del PP i de VOX contra la nostra llengua pròpia i també oficial, sinó per totes les altres barbaritats que estan fent en els àmbits econòmic, çde llibertats i de drets humàns.
Que les entitats ciutadanes acordi dia i hora i que ho posin en coneixement dels ciutadans amb temps suficient i esperant que els mitjans col.laborin en difondre aquesta trobada per recuperar la llibertat..
Valoració:-3menosmas
Per Destroyer, fa 2 mesos
Otra tipa que quiere parasitar el cargo. A la calle...je...je
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente