cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Palma anul·la el contracte per a demolir el monòlit de la Feixina

La portaveu de l'Ajuntament de Palma, Belén Soto, ha explicat que l'equip de govern de Cort ha desistit el contracte d'execució de les obres que havien de demolir el monòlit de la Feixina.

Així ho ha explicat Soto aquest dimecres en una roda de premsa posterior a la Junta de Govern, en què ha mostrat la satisfacció de l'equip de govern, ja que «les institucions judicials han optat per la protecció del patrimoni».

A més, ha indicat que «tot i que queden oberts alguns fronts a nivell judicial», des de l'Ajuntament entenen que «per qüestions de coherència i respecte als tècnics de les obres, calia l'anul·lació del contracte». Els fronts a què ha fet referència Soto és que queda pendent que el Tribunal Constitucional resolgui el darrer recurs interposat contra la protecció de la Feixina. No obstant això, el PP ha decidit menystenir el Constitucional i prendre aquesta decisió.

Cal recordar que els acords de govern que varen signar el Partit Popular i VOX al Consell de Mallorca inclouen «la protecció de la Feixina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
@Jaume
Impecable.
Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa 11 mesos
@Quina murga! No sé a quin dels múltiples comentaristes crítics amb la vostra autogestió et refereixes, bonvivant ingenu, però, a mi almenys, la teva intervenció em referma en la convicció de no votar-vos mai més. I ho crec, que per a tu tot això és una murga, car posa en qüestió el teu modus vivendi, ara que ja vivies tan bé. Tanmateix, la teva rèplica irada és un botó de mostra gairebé perfecte per posar en evidència allò en que, d'un temps ençà, us heu convertit els de Sumem-Més. L'argument de la por, la intolerància al pensament crític, l'utilitarisme malaltís, la condescendència supremacista i perdonavides, la desqualificació sistemàtica del disens, l'absoluta manca d'autocrítica, el demble sectari que només veus en els altres i, per sobre de tot, l'oblit imperdonable de que els vots no són vostres ("han robat vots a Més"), betzolarro, el vots són dels ciutadans que en el seu dia varen confiar en vosaltres i ara, pot ser, han canviat de parer. Aquest oblit, el de que sou vosaltres que estau al servei del ciutadà "ecosoberanista" (com vos agrada dir-vos) i no a la inversa, vos ha portat allà on sou, diluïts dins alternatives que, de sobernistes almenys, no en tenen rea de res. Personalment, i ja em perdonaràs la publicitat del parer, ha arribat un moment en què crec que el millor que li podria passar al sobiranisme mallorquí és que els que el vostre partit desaparèixer d'una vegada: així deixaríeu l'espai polític que ocupau, sovint de forma cínica i impostada, a noves iniciatives que puguin representar de bon de veres els interessos dels votants que puguin pensar quelcom semblant a allò que subscric.
Valoració:7menosmas
Per MMXXIX, fa 11 mesos
El pitjor que li pot passar a un monument és ésser ignorat; és el que jo faig amb el que hi ha a Sa Feixina. Ja caurà, ja, sols és qüestió de temps.
Valoració:9menosmas
Per Quina murga!, fa 11 mesos
Aquest comentarista que tot lo dia dóna la culpa de tots els desastres que fa la dreta, ni més ni manco que al Pacte de Progrés, ja s'està fent massa pesat i massa avorrit.
I hauria de pensar, que també pot ser que si hi ha tan pocs ciutadans que voten sobiranista i nacionalista, és perque la gent com ell, que tot lo dia remuga, que és tan purista, tan integrista i tan poc flexible, faci que la majoria de les persones s'avorreixin, se cansin, o que devant de tan de radicalisme, se facin la por equivocada d'estar entrant a dins d'una secta o d'una cosa semblant.
I que per mor d'ell i dels quatre que son com ell, ens cataloguin a tots a dins del mateix grup dels impossibles i que per tant, no vulguin saber res de noltros.
Ho sento, però t'has fet tan pesat i ets tan injust, que qualcú havia de contestar a totes les barbaritats que dius .
I és que, per si no en tinguéssim prou amb els dos fatxes obsessionats en fer- nos la vida impossible, ara també ens ha sorgit aquests profeta a posteriori, que no fa més que acabar de fer mal i de pegar cops, malgrat ell no hagi fet res o encara pitjor: Han robat vots a MÉS presentant i votant altres partits nacionalistes, que no han arribat ni als mínims per tenir un minim de representació.
I per tant, ell també en té la culpa.
Valoració:-5menosmas
Per Cautivo y desarmado, fa 11 mesos
I tant que està cautivo i desarmado el ejército rojo. Hi està sobretot per porucs, per rendició, per haver abandonat la política lingüística, per promocionar el turisme de masses, igual que la dreta, per fer l'urbanisme que varen denunciar els de Terra Ferida, per privatitzar serveis publics afavorint, d'aquesta manera, els interessos d'empreses abans que els interessos generals. Per això Més no atura de perdre vots i Podemos ha desaparegut del mapa, cautivo y desarmado per demèrits propis.
Valoració:8menosmas
Per nino, fa 11 mesos
A nina.-
Pobre mascota.
Procura que no lea lo que escribes, pues si lo hace se irá desesperada de tu casa.
Valoració:-6menosmas
Per Vergonya!, fa 11 mesos
Intolerància, dius? I ho diu un que és tan"tolerant" que no pot consentir que els que no som feixistes tinguem mitjans per comunicar- nos entre noltros, pel que ell s'hi ha de ficar, per molestar i desbaratar- ho tot..
I com que és un diari per mantenir viva la llengua catalana, ell escriu en foraster per fer més mal.
Vergonya!
Valoració:7menosmas
Per Xaume, fa 11 mesos
El segon llinatge de na Prohens és Bahamonde?
Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa 11 mesos
Del PP/Vox tots sabíem, progres de boqueta inclosos, què se'n podia esperar. Ara cal no oblidar, sobretot, que això ho han fet possible els boqui-progres que molts votàrem, amb el seu habitual demble abúlic, covard i cínic a l'hora d'acomplir amb el mandat dels votants. A la fi, un cop més, tornam a ser les herbes molles amb les què els feixistes de sempre, com sempre, es torquen el gran cul intracranial.
Valoració:5menosmas
Per Joan Miró Font, fa 11 mesos
I ara que parlen d’augmentar altures d’edificis, igual l’allarguen més. Que ho desitgen està clar
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente