cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Progreso en Verde critica el «cinisme» dels conductors de galeres que ara demanen un veterinari municipal

Progreso en Verde ha criticat aquesta setmana el «cinisme» dels conductors de les galeres de Palma que, en una recent nota de premsa, van sol·licitar a l'Ajuntament de Palma un veterinari municipal per a les revisions dels seus cavalls, al·legant que el benestar dels equins era la seva «principal preocupació».

Segons ha declarat Guillermo Amengual, dirigent del partit animalista, «és curiós que ara diguin que tant els preocupen els cavalls. De ser cert, no es negarien al canvi a les galeres elèctriques. Si tant els preocupen els cavalls, per què han donat servei quan s'han decretat alertes per altes temperatures. Per què duen més passatgers del permès? Per què han obligat a treballar a cavalls ancians o amb coixera? Per què no compleixen les normes?».

«Els que defensem als animals sí que necessitem un veterinari municipal perquè atengui els animals rescatats, ferits o maltractats. I afegeixo, si un veterinari revisés l'estat de salut dels cavalls, pocs sortirien a donar servei», ha sentenciat Amengual.

D'altra banda, Amengual també ha sol·licitat a Cort la retirada de la llicència a dos conductors de galeres per posar en perill als seus cavalls. Són dos conductors que diàriament incompleixen la normativa i malgrat les denúncies i avisos de la Policia Local, «segueixen com si res». «És absolutament vergonyós. L'Ajuntament sap de la perillosa situació i no fa res. Portarem el cas davant els jutjats», ha advertit Amengual.

Defensor del Poble

Finalment, Progreso en Verde ha anunciat que el Defensor del Poble ha remès un comunicat al partit animalista en el qual manifesta que l'Ajuntament de Palma, concretament l'àrea de Mobilitat, no ha contestat els requeriments de la institució i continua sense donar resposta a tretze escrits del partit animalista sobre el servei de transport de galeres.

El Defensor del Poble ha recordat a l'Ajuntament de Palma que ha de complir la Llei i respondre als escrits amb un informe únic, complet i detallat, amb caràcter d'urgència i explicant els motius de la demora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sònia, fa 11 mesos
No cal substituir els cavalls per bateries elèctriques. Que posin pedals i, qui vulgui viatjar que pedals: tracció animal de la bona.
Valoració:4menosmas
Per Faveta, fa 11 mesos
Que aturin d'una vegada aquesta aberració de l'Edat Mitjana, maltractadora d'animals. I fora rotllos en vinagre.
Barruts.
Valoració:7menosmas
Per guillem, fa 11 mesos
La tracció elèctrica o de combustió, es contaminant i per esser sostenibles, com menys mobilitat motoritzada millor. Tampoc s'ha d'impulsar el canvi de bicicletes convencionals per bicicletes elèctriques. Les bateries acaben essent un residu tòxic, que pel seu alt cost de tractament, no es reciclen a Europa i son portades a països pobres a on es perd la pista i ningú sap com finalment es tracten tots els seus components perillosos.
Valoració:18menosmas
Per Jo, fa 11 mesos
Aquests vagos, explotadors d'animals, haurien d'arrossegar ells les galeres, i treballar 20 hores al dia, a veure si entenem el que fan passar als pobres cavalls!!
Valoració:14menosmas
Per Animlistes:Irrealistes i maleducats, fa 11 mesos
I els de Progreso en Verde i altres animalistes, que s'han preocupat de saber a on aniran a parar, els cavalls que ara estiren galeres, quan aquestes siguin substituïdes per cotxes elèctrics? Perque quan ho dic no contesta ningú. I pareix que només cerquen donar un imatge i que la dura realitat d'aquests animals no és el que més els importa.
La finalitat de l'Animalisme és bona, però amb massa frequència pareix que només se cerca fer renou i exercir la violència verbal, gràfica id'expresió cotporal, sobre els que no combreguen amb les seves idees.
Uns animalistes maleducats, varen insultar molt greument a una persona familiar meva, molt bona persona i molt estimada, just perque havia sigut caçador i a això, jo encara no ho he paït i crec que estaré molt de temps en fer- ho.
Una cosa és dejectar l'activitat i una altra molt diferent tractar d'embrutar l'honor de les persones.
Valoració:8menosmas
Per Xx (ver), fa 11 mesos
Si el negoci es particular, el seu manteniment no hauria de ser particular també ? Sembla que hi ha persones que tenen més morro que llurs quadrungulats.
Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente