cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els Amics de la Casa del Poble organitzen una jornada festiva per a celebrar els dos anys de lluita de l'entitat

Els Amics de la Casa del Poble han organitzat una jornada festiva per a celebrar els dos anys de reivindicacions i lluita de l'entitat. Serà el pròxim dia 2 de setembre davant el solar, en el carrer Reina Maria Cristina de Palma.

A les 19.30 hores es farà una cercavila. A les 20.00 hores es prepararà una tremponada i a les 20.30 hores els assistents podran sopar. El cartell de la jornada ha estat fet per l'artista Alexandra Castillo.

D'altra banda, els Amics de la Casa del Poble han volgut informar que aquesta pròxima setmana es concretarà una reunió amb el batle de Palma per tal de trobar una solució a les seves reivindicacions i objectius: «Preservar la memòria del moviment obrer mitjançant un equipament públic en el solar on es va ubicar la seva darrera seu».

L'entitat, finalment, ha volgut compartir «la satisfacció pel camí recorregut» i renovaran forces «per continuar endavant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa 12 mesos
Aviso a navegantes.
Sólo el que puede decir si en este digital caben los escritos en castellano, es Tomeu Martí. Que es el director.
El día que sea él (y no cualquier pelacañas), que no se admiten comentarios en castellano, servidor no quemará las naves ni se rasgará las vestiduras. Se deja de escribir, nos olvidamos del digital y a otra cosa mariposa.
Creo que está muy claro.
Valoració:0menosmas
Per ARRUIX!, fa 12 mesos
Esta obssessionat amb noltros, aquest pobre home fatxa. Ara, pel que se veu, s'ha passat el vespre canviant els punts, enlloc de dormir i descansar.
No hi hauria manera fe no publicar els seus comentaris, que només creen problemes, diuen mentides i ofenen a la nostra gent?
I sort que avui s'ha destapat, perque noltros donàvem la culpa als que no la ténen. Però, quantes vegades haurà tirat la pedra i amagat la mà?
Té tot un ventall, de diaris mercenaris de la dreta, que menteixen com bellacs, amb un exèrcit d'opinadors fatxes, que atawuen com canots rabiosos a la gent normal que tracta de dir qualque cosa, perque no la volen al mateix espai d'opinió, per donar la imatge de que tothom és fatxa perdut. Però no se conformen, amb tita la col.lecciò de diaris comprats per les dretes, sinó que també han de tractar de podrir els pocs mitjans que informen bé i que estan a dins de la nostra línia.
Feis- los defora d'una vegada! Tanmateix confonen a la gent i no aporten res de bo.
Valoració:3menosmas
Per Al que tot lo dia remuga, fa 12 mesos
És en Fulgencio? i jo que me pensava, que era qualcú de l'ala de centre dreta dels, al cap i a la fi, companys meus.
Gràcies per informar, perque saber que és cosa d'un ultra i no d'un dels meus, me fa més content del que te pots. Imaginar.
Valoració:0menosmas
Per piscinita, fa 12 mesos
¿Y tú cómo sabes que Fulgencio es un amargado?
Generalmente solo habla del infierno un condenado. A ver si el amargado eres tú.
Y en cuanto a los "amigos" solo pedirles dónde estaban cuando el edificio fue derribado.
Ahora solo hay un solar que no es suyo.
Me temo que estos "amigos" defienden intereses muy personales. Y no hace falta decir más.
Valoració:-5menosmas
Per Al que tot lo dia remuga, fa 12 mesos
Tu ets un amargat que tracta, per tots els mitjàns, d'amargar als altres. Però no cal que te molestis, perque tothom fa el seu camí i ningú creu el que dius.
Valoració:3menosmas
Per Fulgensio, fa 12 mesos
Jo crec que duis camí de que no vos toqui ja ni una plaqueta.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente