cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Ajuntament de Palma 'fulmina' el responsable de xarxes de la Policia Local pel missatge «Agafau el cotxe només per desplaçaments imprescindibles»

«M'acaben de fulminar del càrrec. Ja no duc les xarxes socials de la poli. A la primera crisi, han tirat pel carrer d'enmig i s'han carregat al missatger. Ni una explicació, ni res de res. Ha estat un plaer».

Els nous responsables polítics de l'Ajuntament de Palma han destituït el responsable de les xarxes socials de la Policia Local, qui recentment va publicar un missatge on demanava no agafar el cotxe en l''operació núvol'. No obstant això, ha negat que la destitució sigui conseqüència de la polèmica al voltant d'aquella comunicació.

Segons han informat des de l'Ajuntament de Palma, la persona cessada és «un policia local al qual se li havia encomanat la tasca de gestionar les xarxes socials de la Policia Local de Palma durant la passada legislatura».

I, la raó que han argumentat per a defensar el cessament és que el Consistori «considera que aquest tipus de feina requereix d'un perfil professional molt concret i ha de realitzar-lo una persona experta en Comunicació». Des de l'Ajuntament anuncien que a partir d'ara es farà així «i en total coordinació amb la Policia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Blackadder, fa 12 mesos
Tranquils
Fan aprofitat sa primera excusa, per poder colocar un gemá, nebot, amic….
Nomes mos costarà tres vegades més
Van prometre acabar amb es “xiringuitos”
Valoració:7menosmas
Per Biel, fa 12 mesos
A això li diuen "matar al missatger"... per dir una veritat.
Valoració:5menosmas
Per MMXXIX, fa 12 mesos
Crec que el que ha dit exactament ha estat: "Me acaban de fulminar del cargo. Ya no llevo las redes sociales de la poli. A la primera crisis, han tirado por la calle del medio y se han cargado al mensajero. Ni una explicación, ni nada de nada. Fue un placer". No és el mateix.
Valoració:10menosmas
Per Ja ho val!, fa 12 mesos
Primer prens la decisió
equivocada. I quan veus que la gent se rebella, cesses al que ha complert les teves ordres i l'ha feta material.
Està molt bé, això! Però tanmateix ja els hem calat.
Valoració:21menosmas
Per Toni, fa 12 mesos
Esto es d ser inutiles... no??
Valoració:-5menosmas
Per Faveta, fa 12 mesos
Què re-contra-punyetes passa amb els municipals de Palma ??? .... Tot són problemes, desidia i deixadesa. Un despreci total a la població, dia sí i dia també.
Que posin més efectius, i garantit que fan feina la jornada completa. Que no vegis quina panda de VAGOS !
Valoració:15menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
El cesado no podía publicar una recomendación a la ciudadanía que no emanara de una instrucción o directriz de sus superiores.
Valoració:-16menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
Amb probabilitat pensen que el primer requisit oficial deuria de ser saber-se el caralsol sense errors i tenir bones relacions amb les clavagueres estatals. Després hi pot haver la meritocràcia del carnet del partit i haver set prota en qualcuna mani fatxa, entre d'altres medalles partidistes. Un bon currículum per a començar bé !
Valoració:38menosmas
Per Toni Bibiloni, fa 12 mesos
Que posin un minicipal d’Esporles, Torrente!!
Valoració:3menosmas
Per Estan acabats, fa 12 mesos
Abans de començar i ja fan desastres. No poden solucionar els problemes de la gent perquè no creuen en l'intervencionisme i a damunt han de carregar amb el mort de VOX, un partit que espanta la gent. Aquests del PP no duraran més que quatre anys.
Valoració:62menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente