cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Tanquen les platges de Cala Major, Can Pere Antoni, Ciutat Jardí i Cala Estància

L'Ajuntament de Palma, a través d'Emaya, ha confirmat que les intenses pluges caigudes sobre Palma aquest divendres al matí han obligat a tancar al bany les platges de Cala Major, Can Pere Antoni, Ciutat Jardí i Cala Estància.

La bandera vermella ha estat hissada com a conseqüència de l'abocament d'aigües mixtes que han arribat al mar a causa de la intensitat de les pluges.

Fonts d'Emaya han indicat que les platges afectades estaran tancades fins que s'hagin fet les analítiques pertinents i la qualitat de l'aigua permeti tornar a hissar la bandera verda. Les mateixes fonts de l'empresa municipal han afegit que una tempesta de gran intensitat ha provocat l'abocament d'aigües mixtes al mar i ha excedit la capacitat de depuració del sistema. El tanc de laminació i el col·lector interceptant han funcionat correctament i han aconseguit evitar l'abocament de 35.000 m3 d'aigües mixtes, tot i que no ha estat suficient a causa de la intensitat de la pluja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Unaperaquí, fa 12 mesos
El que hi ha, sobretot, és un espoli per part de l'estat espanyol dels nostres recursos generats de 4900 milions d'euros anuals d'impostos que no retornen. Miau les balances fiscals (ui, no, que les haureu de calcular perquè no les publiquen habitualment, no fos cosa, només es va aconseguir que publicassin el 2016).
Valoració:19menosmas
Per Ja ho val!, fa 12 mesos
Ara, na Neus Truyol pot denunciar al batle de Palma i al seu soci de VOX, per fer mateix que ella que va ser motiu de denuncies.
Valoració:34menosmas
Per MMXXIX, fa 12 mesos
És impossible depurar totes les aigües brutes de Mallorca, com també és impossible tractar tots els residus urbans, com també disposar de suficients recursos hídrics, com també disposar de suficient potència elèctrica, com també... Com més siguem més riurem!
Valoració:27menosmas
Per rafelpp, fa 12 mesos
ido que passa: o no hi ha doblers o no hi ha capacitat de proposta?
Valoració:19menosmas
Per josep, fa 12 mesos
Portem varies legislatures dient que se ha resolt el tema dels vessaments !! Donç que passa ara?
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente