cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Emaya fa obres en el polígon de Son Castelló que afectaran el carrer d'Eusebi Estada i recomana rutes alternatives

Les obres de separació de la xarxa d'aigües pluvials que està realitzant Emaya en el polígon de Son Castelló afectaran el carrer de Eusebi Estada a Son Fusteret, concretament a l'inici del Camí Vell de Bunyola, a partir d'aquest dilluns.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, no es tallarà la circulació però es restringiran els carrils.

En un primer moment, entre el 12 i el 16 de juny, es realitzarà una primera ocupació del lloc de connexió que suposarà l'ocupació puntual d'un carril en sentit Palma, enfront de l'establiment comercial 'Mobles Can Barato'.

Posteriorment, a partir del dia 16 de juny i previsiblement fins al dia 16 d'agost s'ocuparan els dos carrils en sentit Palma, entre el torrent de na Bàrbara i la rotonda de Son Fusteret, i se circularà amb un únic carril per sentit.

En concret, aquestes obres corresponen als inicis de la tercera fase d'aquest projecte, estant ja la primera fase pràcticament finalitzada, només pendent d'algunes connexions, i la segona molt avançada. En tots dos casos han finalitzat les obres més importants d'ocupació de la via pública i obertura de vials.

El projecte complet consta de quatre fases en les quals l'empresa municipal ha invertit 14 milions d'euros per a la separació de 18 quilòmetres de xarxa d'aigües pluvials i el clavegueram.

Així, les obres consisteixen en la construcció d'una nova xarxa per al clavegueram, de manera que la ja existent sigui exclusivament per a la conducció d'aigües pluvials. D'aquesta manera, se separen les conduccions i s'evita la saturació de la xarxa.

A més, s'aprofitarà la intervenció per a renovar completament la xarxa d'aigua potable, que data també dels anys 60, amb l'objectiu de reduir les pèrdues i avaries i millorar el servei d'aigua.

Finalment, Emaya ha demanat disculpes per les molèsties i ha recomanat utilitzar rutes alternatives sempre que sigui possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.