muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

PIMECO demana al futur govern del PP que tornin els cotxes al centre de Palma «per a potenciar el comerç local»

La patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca manifesta la seva «satisfacció» pel canvi de govern municipal que es produirà en el Ajuntament de Palma. PIMECO insisteix en la necessitat de canviar les polítiques de mobilitat a la ciutat «per a fer-la sostenible però accessible».

Segons entenen, les polítiques de mobilitat que ha dut a terme el govern del pacte d'esquerres en Cort «han fet moltíssim de mal al petit comerç del centre de Palma». La patronal argumenta que reservar els carrers del centre als vianants ha incentivat que molts de consumidors preferesquin dirigir-se en cotxe als centres comercials ubicats als afores de la capital.

Toni Fuster, president de PIMECO, ha demanat que el nou govern municipal «rectifiqui i aposti per fer una ciutat sostenible però accessible». Per a PIMECO les prioritats del nou govern municipal de Palma passen també per «millorar la neteja i la seguretat de la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Empresari, fa 11 mesos
Un empresari islandès me va dir fa uns anys: "Els espanyols sou bons comercials, seríeu capaços de vendre foc a l'infern. Com a empresaris , sou molt dolents".
Valoració:4menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Posats a demanar, que els enviïn la mesada a casa.
Valoració:5menosmas
Per Pere Mateu, fa 11 mesos
Ignorants
Valoració:13menosmas
Per Quines animalades!, fa 11 mesos
Precisament quan passam en el cotxe no ens aturam a veure mostradors ni compram, sinó que és quan caminam, que anam de tendes i feim despesa
Aquests de la PIMEM o duen intencions ocultes, o son un poquet tutups, perque després de dedicar-se tota la vida al comerç, no haver reparat en aquest detall, no és precisament tenir bona pipella.
Valoració:23menosmas
Per Per quan el meteorit?, fa 11 mesos
Dois molt grossos només es diuen a Mallorca, feu de l'extrema dreta a Espanya. Totes les multinacionals dels carrers comercials de Sindicat i Sant Miquel són plenes de gent de gom a gom i no tenen aparcament a la porta.
Valoració:29menosmas
Per I tant, fa 11 mesos
Cierto que comunistas y sociatas han desertizado la ciudad, pero lo que no se puede hacer es barra libre para todos.
Hay que ir con cuidado. Ni una cosa ni la otra.
El tráfico no tiene solución, venga el que venga. Pero si se cierran calles, la riada se va hacia otros puntos.
Cerrar casi totalmente la vía que comunica la plaza Pio XII con la Rambla (la de los helados Alaska, para entendernos), fue un disparate.
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente