cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La Seu des d'una altra perspectiva

213459

Passat l'hivern, a Palma hi ha un moment que marca l'arribada de la primavera: l'obertura de les terrasses de la Catedral de Mallorca. A partir del mes de maig, els usuaris poden acostar-se a contemplar els arcbotants, la rosassa major i el campanar.

Així, aquest dimecres, 3 de maig, la Seu torna a obrir les terrasses al públic. La visita permet gaudir de Palma a vista d'ocell i conèixer la basílica des de racons insospitats. L'accés és sense guia i es realitza cada 30 minuts de dilluns a divendres de 10.00 a 16.30 h i els dissabtes de 10.00 a 13.30 h. A més, des del 3 de maig fins al 6, els residents tenen l’entrada gratuïta. S’ha de presentar la reserva rebuda per correu electrònic a taquilles.

El preu de l'entrada, que inclou la visita a la Catedral, a les terrasses, així com al Museu d'Art Sacre de Mallorca, serà de 20 €. L’accés per a residents serà de 7 €. I els divendres presentant el DNI podran adquirir una entrada gratuïta a taquilles. La venda de tiquets estarà disponible tant a la pàgina web com a les taquilles de la Catedral amb un aforament màxim de 60 persones per visita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moix, fa dervers d'un any
La banca vaticana té moltes sucursals... I a més exencions fiscals. 20 euros és una estafa
Valoració:3menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Enhorabona. La visita al talaiot de Son Fred, a Sencelles, també és gratuïta. Està obert les 24 hores. L'església dels primers balears, la comunitat espiritual dels Talaiots, no cobra res. Els religiosos dels talaiots tampoc no demanen exempcions d'imposts. Són molt silenciosos. Contaminen molt poc. Respecten la terra, regal de Déu. Si disparen ho fan amb pedres. En queden pocs però no es fiquen amb ningú. Al contrari, la gent del Continent fa rialles quan veu "un indígena mallorquín". Fan selfies de la classe i educació de la humanitat continental que construeix l'amor propi ridiculitzant tot el que no sigui "civilització". Enhorabona a la Catedral per mostrar el seu patrimoni i per tornar als residents drets que la gent de Mallorca també ha conquerit amb sang, suor i molt de patiment. Ara la Catedral ens ensenya a estimar reconeixent drets. Enhorabona i moltes gràcies. Déu ens guardi.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente