algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Creus que les obres de la plaça d'Espanya de Palma impliquen moltes molèsties per a la ciutadania?

El passat mes de febrer varen començar les obres de remodelació de la plaça d'Espanya de Palma. La previsió és que les obres, adjudicades per 2,5 milions d'euros a l'empresa Melchor Mascaró, durin tot un any. En aquest sentit, les obres aniran cobrint diferents zones de la plaça i està previst refer per complet tot el paviment.

Cal destacar que les obres han deixat al descobert restes de l'antiga murada de Palma ja documentades, motiu pel qual s'ha inclòs un servei arqueològic i un protocol al projecte d'obres. En virtut d'aquest protocol, els arqueòlegs ara analitzen les restes trobades, que seran senyalitzades i es comunicarà la troballa al Consell de Mallorca.

Sigui com vulgui, molts ciutadans s'han queixat de la durada de les obres i han mostrat el seu desacord amb el fet que es remodeli la plaça més cèntrica de Ciutat durant els mesos de major afluència de persones. A més, un grup ciutadà s'ha queixat pel fet que Cort mantengui el carril bici a la plaça durant el període les obres, causant possibles incidents amb els vianants.

Es per això que, a l'enquesta d'aquesta setmana, dBalears demana als seus lectors si consideren que les obres de la cèntrica plaça impliquen moltes molèsties per a la ciutadania. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, la planificació de les obres es podria haver fet millor.

-No, la remodelació és necessària i no causa destorb.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 12 mesos
Una obra nunca es molestia.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente