algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La campanya de vals de PalmaActiva es reprendrà el 12 d’abril

212209

La campanya de vals de descompte de PalmaActiva, iniciada el passat dilluns i que es va haver de suspendre per problemes tècnics, es tornarà a posar en marxa el dimecres 12 d’abril (a partir de les 10 hores).

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que des de PalmaActiva «hem estat fent feina de manera constant amb el proveïdor informàtic per reempendre la campanya amb totes les garanties i condicions de seguretat». Addicionalment, des de PalmaActiva s’està contactant amb els comerços adherits per tal de solucionar les incidències acumulades durant les hores en què la plataforma va estar en funcionament.

«Entenem que pot resultar inoportú reemprendre la campanya just abans dels dies de Setmana Santa i per aquesta raó hem decidit rellançar-la dia 12 d’abril», explica el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.

A part del 12 d’abril, els altres dies d’alliberament de vals seran el 26 de abril i 12 de maig, els dos dies també a les 10 hores. Vilà explica que atenent les peticions del Gremi de Llibreters, el segon repartiment de vals serà passat Sant Jordi.

«Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació reiteram les disculpes per tots els inconvenients causats per aquesta situació i agraïm la comprensió rebuda», afirma el president de PalmaActiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Està bé, fa dervers d'un any
@Carme: Les vacances de Pasqua comencen la setmana que ve, del 6 al 10, ambdos inclosos. I si se refereix a les vacances escolars, més temps pels docents i pels pares, per anar a comprar.
Valoració:0menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Durant les vacances de Pasqua. Ja li val, a l'Ajuntament: no encerta ni una!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente