algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Les instal·lacions gestionades per l'IME s'uniran progressivament a la campanya 'Espais Lliures de Fum' de l'AECC

El Palau Municipal d'Esports de Son Moix és la primera de les instal·lacions municipals esportives en adherir-se al projecte de prevenció de l'Associació Espanyola Contra el Càncer #RespiroLibre.

Aquest dilluns el regidor d'Esports de Palma, Francisco Ducrós; la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro i el president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a les Illes Balears, Dr. José Reyes, han presentat a Son Moix la nova adhesió de l'Ajuntament de Palma a la campanya de prevenció del càncer.

Progressivament, s'uniran la resta de les instal·lacions gestionades per l'Institut Municipal d'Esports: les piscines de Son Hugo, el poliesportiu i les piscines de Germans Escalis, S'Estel, Rudy Fernández, Marga Crespí, Son Roca, Xavi Torres, Toni Servera i la resta de pavellons i camps de futbol municipals.

Les instal·lacions esportives del Palau Municipal d'Esports ja llueixen els elements informatius que recorden que ara està prohibit fumar també en els espais a l'aire lliure del recinte, per a impulsar la sensibilització i difondre la iniciativa de l'AECC.

El Dr. José Reyes ha destacat la importància d'aquesta campanya, perquè «transmet la necessitat de limitar l'exposició dels no fumadors al tabac en els espais públics, i és un missatge dirigit als més joves per a evitar l'inici del consum del tabac».

«No hem d'oblidar que l'objectiu d'aquesta campanya és modificar els entorns en què es mou la població per a facilitar hàbits de vida saludable i contribuir a educar en salut. Pretenem promoure una vida sense tabac, desnormalitzar el seu consum en la societat, reforçar el model a seguir dels menors i cuidar el medi ambient», ha afegit Reyes.

Per la seva banda, Ducrós ha valorat positivament la inclusió de les instal·lacions als espais lliures de fum: «pretenem reforçar la promoció d'un estil de vida saludable i entorns esportius referents per als més joves», ha destacat el regidor d'Esports.

Navarro ha recordat que «Palma és una ciutat Amiga de la Infància i el fet que també ja tingui platges sense fum permet avançar en la prevenció de les addiccions, especialment orientada als joves». La regidora també ha puntualitzat que aquesta iniciativa «va en la línia del Pla Estratègic Municipal de Prevenció de les Addiccions (PEMPA) que està impulsant l'Ajuntament i que es duu a terme amb el suport d'entitats i associacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.