algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Troben restes de l'antiga murada de Palma a les obres de la plaça d'Espanya

Les obres de la plaça d'Espanya iniciades el mes de febrer passat han tret a la llum restes de l'antiga murada de Palma, segons han indicat des de l'Ajuntament aquest dimarts.

Es tracta de restes de murada ja documentades, motiu pel qual es va incloure un servei arqueològic i un protocol al projecte d'obres. En virtut d'aquest protocol, els arqueòlegs analitzen les restes trobades, se senyalitzen i es comunica la troballa al Consell de Mallorca.

L'Ajuntament estudiarà fer una empremta topogràfica perquè els vianants puguin veure el traçat de la murada en passar per la zona.

Segons ha avançat Diario de Mallorca, era previsible que les obres topassin amb restes d'edificacions renaixentistes atès que en aquest punt se situava un pont d'accés a la ciutat.

Les obres de renovació de la plaça d'Espanya es varen adjudicar per 2,5 milions d'euros a l'empresa Melchor Mascaró. Varen començar el 9 de febrer passat i la previsió és que durin un any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idea, fa dervers d'un any
I si posàssin rajoles de vidre transparent, com fan a itàlia i a altres països europeus, perque la gent pogués veure les restes històriques mentres passa per la plaça?
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente