algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El Palau de Congressos de Palma, convertit en un macroanunci d'una marca de cotxes

Des de fa uns anys, la primera imatge que tenen els visitants que arriben a Palma des de l'aeroport és el monstre de ciment anomenat Palau de Congressos.

El Palau de Congressos de Palma és, en si mateix, un monument al parasitisme dels recursos públics per part dels interessos privats. Però encara es podia fer més evident i així és del del passat 11 de febrer.

Ara el monstre de formigó s'ha convertit amb un macroanunci publicitari de la marca de cotxes Mercedes, que aquests mesos hi celebra una convenció per exhibir-hi els seus vehicles elèctrics.

Ara els visitants que arriben a Palma queden doblement esglaiats: una deformitat de ciment anunciant una empresa privada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorca, parc temàtic, fa dervers d'un any
Idò això, Mallorca parc temàtic.
Valoració:8menosmas
Per Nene, fa dervers d'un any
Supongo que esa empresa habra pagado por el alquiler del local, lo cual genera beneficios.
Valoració:-2menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
En esta ocasión estoy totalmente de acuerdo con el "Baleares".
Jamás se debió permitir semejante monstruo. Puede que un Palacio de Congresos fuese necesario, pero de ninguna manera esto. Este disparate se ve desde el aire, -lógico-, pero millas y millas antes de arribar a Palma vía marítima también se divisa. Y por si fuera poco, la "perla" de GESA justo al lado.
Tanto el arquitecto como los que dieron el Ok, deberían estar totalmente prohibidos de volver o vivir en Mallorca.
Si un bien público lo explota una empresa privada, es razonable que intente sacarle el máximo rendimiento. Otra cosa es saber si es lo correcto.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente