algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

L'Ajuntament de Palma mantendrà la il·luminació de la Feixina

209877

L'Ajuntament de Palma mantendrà la il·luminació blanca al monòlit de la Feixina, ja que, segons el batle, José Hila, no poden deixar «la font a les fosques», tot i que ha insistit que la voluntat de l'equip de govern és enderrocar el monument per les connotacions franquistes.

Així s'ha expressat el batle preguntat per aquesta qüestió durant una roda de premsa, on ha reiterat que el fet que el monòlit s'il·luminés amb colors va ser degut a un error tècnic en el sistema.

«No volem il·luminar de colors el monòlit», ha asseverat Hila, qui ha apuntat que la Feixina «té el mateix sistema d'il·luminació de fonts» que la resta de la ciutat.

Normalment la il·luminació LED és de color blanc i així es mantendrà, si bé aquest dimarts des de MÉS i Podem advocaven per retirar la il·luminació del monument. La regidora de MÉS-Estimam Palma Neus Truyol va matisar que estan d'acord amb il·luminar el parc -per a garantir que sigui un espai segur- i la font, però no el monòlit.

En conjunt, Hila ha considerat «una mica exagerat» l'enrenou generat per la il·luminació, i ha assenyalat que va parlar amb els representants de Memòria de Mallorca per a explicar què ha passat i «ho varen entendre perfectament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa dervers d'un any
I un corona en forma d´estrella? Estaria bé!
Valoració:2menosmas
Per Normal, fa dervers d'un any
El PSOE comanda i a Podemos i a Més no els queda altre remei que haver de fer el paper d'escolanets.
Valoració:4menosmas
Per Si almenys callàssis, fa dervers d'un any
Qualificar de prejudici sectari, que ens horroritzi un monument que ensalça el fet de que se disparàs i matàs a gent civil, principalment infants i dones, que fugien dels bombardeigs, aquí no és en absolut de sentit comú. Que ho sigui entre energúmens no ho discutiré, però entre gent sana i sensible no ho és per a res.
Valoració:8menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Trobe que és de sentit comú. No s'han de tindre prejudicis sectaris.
Valoració:-7menosmas
Per Sempre endosen la culpa als treballadors, fa dervers d'un any
Error tècnic? Jo crec que és un error a l'hora de posar el polític equivocat, enfront del departament o negociat.
Valoració:6menosmas
Per Gens de llum, fa dervers d'un any
Fora la il·luminació del monòlit de la Feixina!
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente