cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Un bus de l'EMT de Palma lluirà la imatge del nou any xinès dissenyada per Melicotó

Aquest dimecres es va presentar, davant de la parada de bus del carrer Uetam, al costat de la plaça de les Columnes de Palma, la imatge d'enguany de la festa de l'any nou xinès amb la qual s'ha decorat un bus de l'EMT de Palma que circula per les línies que passen pel barri de Pere Garau.

«Des de l'EMT de Palma volem que aquesta festa sigui compartida per tota la ciutat i ho feim vinilant un bus que circularà sobretot per les línies que discorren per la barriada de Pere Garau», ha dit el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, que ha agraït la feina que està fent ACHINIB i ha posat en valor que Pere Garau és un referent en molts d'aspectes, també socials.

La presentació del bus, que s'ha decorat amb la imatge del nou any xinès dissenyada per Melicotó, ha comptat amb l'assistència del regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira, a més del regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Alberto Jarabo que ha explicat que l'Ajuntament ha declarat aquesta festa d'interès municipal, un fet que facilita que tots els serveis estiguin a disposició de l'entitat impulsora ACHINIB. A l'acte també hi han estat presents diversos representants de la comunitat xinesa a Mallorca com el president de l’Associació de Xinesos de Balears, Fang Ji o la directora del centre cultural xinès, Xialin Liu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
@cap des dos hahaha. L'humor i la llibertat d'expressió que no hi falti. Per tant, el proper bus que sigui d'Amnistia Internacional amb conclusions sobre Espanya, Xina, el Marroc... Els amics del PSOE.
Valoració:0menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
La Xina té un llistat de vuit potències que considera enemigues i cap d'elles és Espanya. Al contrari, és un dels llocs del Planeta que més llengua espanyola estudia. La Xina vol crear vincles amb la hispanitat i rompre la relació entre anglosaxons i llatins. És curiós però va generar relacions d"amistat amb l'Espanya juancarlista enviant osos panda. Aquesta relació especial de l'ajuntament del PSOE amb la Xina pro hispana no és sorprenent. Pot sorprendre que l'independentisme no es posicioni més a favor de Taiwan i contra Beijing. Per cert, Espanya va ajudar a la Xina a expulsar els holandesos de Taiwan. M'han comentat alguns xinesos que volen que Espanya surti de la UE i de l'OTAN. Algèria ja està sota control de la Xina. Tot és possible. Rússia atacant per Polònia i la Xina des d'Algèria. Ara, el PSOE pot evitar un enfrontament bèl·lic amb Xina.
Valoració:0menosmas
Per cap des dos, fa dervers d'un any
Achinibluisfelipelorenzogarciaaxinib
Valoració:-4menosmas
Per XINIB, fa dervers d'un any
Llàstima que, dins d'aquesta pluralitat cultural, ignorin la llengua pròpia de les Illes Balears en el nom de l'associació; ja que, en lloc d'ACHINIB, hauria d'esser ASXINIB o, simplement, XINIB (són xinesos, no *chinesos o *chinos).
Valoració:2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
ACHINIB o AXINIB?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente