nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Unanimitat al ple del Consell per impulsar el turisme a l'interior de Mallorca durant l'hivern

El conseller electe Pere Soler ha defensat aquest dijous al ple del Consell una iniciativa per «desestacionalitzar i allargar la temporada turística» als municipis de l'interior de Mallorca.

Soler ha assegurat que «durant els mesos d'hivern, a l'interior de l'illa hi ha activitats atractives, culturals, gastronòmiques, tradicionals... però el 70% de l'activitat hotelera està tancada». «Si volem intensificar la desestacionalització, una opció és anar cap a la deslocalització, amb una estratègia global, per derivar l'activitat turística a la Mallorca interior els mesos d'hivern», ha afegit.

Per tal de revertir aquesta situació i combatre la desigualtat econòmica entre la capital, els pobles costaners i els d'interior, el conseller ha considerat que és primordial comptar amb «plans estratègics com millorar l'activitat aèria els mesos d'hivern, impulsar l'adequació de les instal·lacions i edificacions dels establiments turístics de la Mallorca interior a les condicions climàtiques hivernals, i confeccionar i promocionar programes i activitats».

Per acabar amb la seva compareixença, Soler ha defensat que «vertebrar la nostra illa i combatre la desigualtat entre els municipis ha de ser una de les prioritats del Consell» i ha agraït la unanimitat de tots els grups.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Idò així!
L'únic lloc on ens podíem refugiar el mallorquins mentre esperàvem que es regenerassin les platges
fetes malbé durant l'estiu, l'única cosa que els importa al turisme acultural, ara es convertirà en una altra claveguera pudenta.
Vaja, per ajudar al canvi climàtic!
Que Déu se'n faci càrrec! Ell que té una maça que pega i no amenaça.
Valoració:8menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any
Més explotació i destrucció de la nostra cultura. El darrer bastió que ens queda i encara el voleu destruir.
Valoració:28menosmas
Per Unanimitat, fa dervers d'un any
El titular és molt oportú. Hi ha unanimitat per impulsar la massificació turística perquè tots els partits són iguals.
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente