algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

L'Ajuntament de Palma pagarà 120.000 euros a Antònia Font pel concert de Sant Sebastià

L'Ajuntament de Palma publicà fa uns dies el preu pel qual s'han adjudicat les actuacions als concerts gratuïts de Sant Sebastià d'aquest gener, seguint el principi de transparència de les finances públiques. Entre les xifres mes notòries, destacà la quantitat que dedica el consistori palmesà al grup cap de cartell, Antònia Font, que ascendeix a poc més de 340.000 euros.

Aquesta elevada xifra despertà opinions de tota casta a les xarxes socials, la majoria de les quals criticaven l'Ajuntament per haver fet una despesa excessiva. Diverses veus argumentaren que mai s'havia gastat tant en un sol artista durant les festes patronals de la capital mallorquina, ni tan sols amb artistes de primer nivell estatal o internacional. Altres argumentaven que el consistori disposa de fons públics per a satisfer unes necessitats particulars i que, en lloc de dedicar-los en fer gratuïtes unes festes de Sant Sebastià extraordinariament cares, caldria enfocar-los a afers més rellevants.

L'Ajuntament, davant aquestes crítiques, ha emès un comunicat afirmant que el caixet del grup, conformat pels cinc artistes i les 20 persones que els acompanyen, ascendeix a 120.000 euros. La resta de la partida pressupostada es destinarà a sufragar les despeses per «habilitar un espai no preparat per a la celebració de concerts amb un aforament de 16.000 persones», entre les quals s'hi ha de comptar la feina d'altres 70 professionals més.

L'argumentació que ha ofert el consistori, davant qui segueix considerant elevat el caixet del grup, és que Antònia Font s'ha consolidat com un «referent de tota una generació», tot recordant els concerts multitudinaris a escenaris de primer nivell dels darrers mesos després de vuit anys sense actuar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa dervers d'un any
La qüestió és criticar-ho tot: si duen grups que no coneix ni sa mare, malament; i si duen un grup de prestigi d'aquí, també malament perquè els pareix massa car. Jo crec que tenim un problema de valoració sobre què val la cultura, que, com tota la resta, NO és gratuïta. M'estím més que invertesquen en cultura d'aquí, que en concerts de Los40.
Valoració:3menosmas
Per Si ho cobren és perque el seu art ho val., fa dervers d'un any
Si ho cobren tant, és perque la seva actuació ho paga perque agrada al públic.
Que vos creïs que cobren na Nati Peluso, n'Alejandro Sanz i altres artistes bons i famosos de fora? Però no, pel que cobren aquests altres no protesten mai, perque els mitjans sempre han d'embestir per tractar de tombar als nostros artistes, sobre tot si canten en Català..
Valoració:2menosmas
Per Andreu, fa dervers d'un any
Ara mateix vaig a afaitar-me ses barbes
Valoració:-1menosmas
Per Sollleric, fa dervers d'un any
Un disbarat...
I així tot...
Valoració:-1menosmas
Per Antònia Punk, fa dervers d'un any
Francament per pagar morterades a grups de fora, val més pagar-ho a gent bona d'aquí
Valoració:7menosmas
Per ganga, fa dervers d'un any
Si les acompañan 20 personas, más unos 70 profesionales, lo encuentro muy barato. Una ganga.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente